Ο καιρός σήμερα Δευτέρα του Πάσχα

ο-καιρός-σήμερα-δευτέρα-του-πάσχα-57747

kairos0

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ορεινά τμήματα του νησιού περιμένουμε τη Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου 2013.

Η θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα νότια τμήματα η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Ανατολικό Κρητικό από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Λιβυκό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στα κεντρικά και ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook