Ο καιρός για σήμερα Πέμπτη

ο-καιρός-για-σήμερα-πέμπτη-53726

kairos0Καλό και ζεστό καιρό με περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στις βόρειες παραλιακές περιοχές από 12 έως 23 βαθμούς, στις νότιες παραλιακές περιοχές από 15 έως 29 βαθμούς και στα ορεινά από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό δυτικοί μέτριοι και στο Λιβυκό από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook