Ο απόλυτος οδηγός για σωστές αγορές στις εκπτώσεις

ο-απόλυτος-οδηγός-για-σωστές-αγορές-στ-23089

200559715-002Η ώρα των εκπτώσεων έφτασε και φέτος πρέπει να είσαι πιο προετοιμασμένη από κάθε άλλη χρονιά για να αποφύγεις άσκοπα έξοδα και αποτυχημένες αγορές. Γι αυτό, πριν βγεις στα μαγαζιά μελέτησε τον 5λογο της σωστής shopper

1. Μην πας «στα τυφλά». Ετοίμασε από πριν μια λίστα με όλα όσα πραγματικά χρειάζεσαι και σημείωσε τις αποχρώσεις που δένουν με όσα έχεις στη ντουλάπα σου ώστε να μην πάρεις κάτι που δεν θα έχεις με τι να το συνδυάσεις.

2. Κάνε on και offline έρευνα για να δεις σε ποιο κατάστημα θα βρεις την καλύτερη τιμή σε αυτό που θέλεις να αγοράσεις. Αλλά προσοχή: οι καλές ευκαιρίες εξαφανίζονται αμέσως γι αυτό πρέπει να κινηθείς γρήγορα, ειδικά όσον αφορά τα designer items.

3. Μην παρασύρεσαι από τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων και τις πολύ χαμηλές τιμές γιατί θα σε οδηγήσουν σε άσκοπες αγορές. Ακόμα καλύτερα, μην μπαίνεις καν στον κόπο να κοιτάξεις την τιμή σε κάτι που ξέρεις ότι δεν χρειάζεσαι ακόμα και αν σου αρέσει πολύ!

4. Όσο και αν ενθουσιαστείς με κάτι πριν το αρπάξεις και πας στο ταμείο με το ύφος του νικητή έλεγξέ το για τυχόν ελαττώματα. Ποτέ δεν ξέρεις!

5. Επέτρεψε στον εαυτό σου να κάνει μια παρασπονδία. Αν σου αρέσουν τα statement κολιέ δεν είναι κακό να αγοράσεις (ακόμη) ένα αλλά φρόντισε να ταιριάζει με όλα όσα έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου και να μην είναι πανομοιότυπο με κάποιο που έχεις ήδη.

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να επενδύσεις σε ορισμένα κομμάτια που χρειάζεσαι και που οπωσδήποτε «θα τα βγάλουν τα λεφτά τους». Αξίζει λοιπόν να επενδύσεις:

Σε ένα καλό παλτό

Γιατί: είναι κλασική επένδυση, χρειάζεται πάντα και δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ

Σε μία quality τσάντα

Γιατί: Αν αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα του “it” κομματιού της σεζόν θα σε συντροφεύει πάντα και παντού για πολλά χρόνια!

Σε ένα καλοραμμένο σακάκι

Γιατί: Θα δώσει έναν sophisticated τόνο σε κάθε σύνολο και δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Σε ένα κλασικό παντελόνι

Γιατί: Είτε διαλέξεις τη cigarette είτε επιλέξεις μια πιο χαλαρή εκδοχή θα είσαι σίγουρη ότι έχεις στη ντουλάπα σου τον απόλυτο σύμμαχο για κάθε ώρα

Σε ένα ladylike φόρεμα

Γιατί: Όσα και αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετά. Τόλμησε μια ιδιαίτερη απόχρωση και απόφυγε τα πολλά extras. Όσο πιο λιτό είναι το φόρεμα τόσο πιο πολλές δυνατότητες συνδυασμού έχεις.

Σε μια δερμάτινη φούστα

Γιατί: Μετά από τόσες σεζόν κυριαρχίας εντάσσεται πλέον στα classics (και άρα αξίζει να επενδύσεις σε αυτήν.)

Σε ένα ζεστό πλεκτό

Γιατί: Θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου γι αυτή την αγορά κάθε φορά που θα πέφτει η θερμοκρασία και δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να θυσιάσεις το στυλ σου για να παραμείνεις ζεστή!

Σε ένα ζευγάρι γόβες με μεσαίο τακούνι

Γιατί: Α) Είναι δύσκολο να αντισταθείς σε ένα ζευγάρι παπούτσια Β) Το μεσαίο τακούνι θα εξασφαλίσει ότι θα είναι άνετες και ότι δεν θα μείνουν ξεχασμένες στη ντουλάπα σου

Σε ένα statement κολιέ

Γιατί: Μπορείς να το φορέσεις το πρωί και το βράδυ και έχει τη δυνατότητα στην κυριολεξία να δώσει νέα πνοή σε κάθε φόρεμα ή top που ήδη έχεις.

Σε ενα cool ζευγάρι sneakers

Γιατί: Έχουν επανέλθει δυναμικά στο καθημερινό ντύσιμο (και αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο δημοφιλή) οπότε ακόμα και αν αθετήσεις (για ακόμα μια φορά) την υπόσχεσή σου να πας στο γυμναστήριο, θα τα φοράς για τα καθημερινά σου “τρεξίματα”.

Πηγή: missbloom.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook