Ο αγώνας… δρόμου του Άγιου Βασίλη | Ήρωας…

ο-αγώνας-δρόμου-του-άγιου-βασίλη-ήρω-117232

santaΘα ήταν ένας πραγματικός σούπερ ήρωας αν υπήρχε! Για να προλάβει να μοιράσει από ένα δώρο σε όλα τα παιδιά του κόσμου θα έπρεπε να καταναλώσει σχεδόν 150 δισεκατομμύρια θερμίδες, δηλαδή ποσότητα κατά 60.000 φορές μεγαλύτερη από τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Οι άθλοι που πρέπει να κάνει αποτυπώνονται σε απίστευτα νούμερα. Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτές τις γιορτές ο Αϊ Βασίλης θα πρέπει να επισκεφθεί 1.6 δισεκατομμύρια παιδιά και να τρυπώνει σε καμινάδες 5.556 σπιτιών κάθε δευτερόλεπτο.

Αν υποτεθεί ότι σε κάθε σπίτι υπάρχουν κατά μέσο όρο 2.5 παιδιά, θα χρειαστεί να κάνει 640 εκατομμύρια στάσεις. Οι τάρανδοι, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν θα έπρεπε να είναι 12, αλλά 5,6 εκατομμύρια!

Εξαιρετικά τυχερός είναι ο Άγιος Βασίλης που ‘εχει στη δούλεψή του τα εργατικά ξωτικά. Καθημερινά θα πρέπει να δουλεύουν επί 8 ώρες 3.000 ξωτικά για να τυλιχτούν τα δώρα, με το χαρτί περιτυλίγματος να κοστίζει 1,5 δισ. ευρώ!

Σίγουρα θα αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα στην αποθήκευση των δώρων που θα μοίραζε, καθώς θα έπρεπε να βρει έναν χώρο όσο 240.000 διώροφα λονδρέζικα λεωφορεία για να τα φυλάξει. Θα χρειαζόταν επίσης περισσότερο από 2.5 εκατομμύρια χιλιόμετρα κορδέλα περιτυλίγματος.

Αν τώρα σε κάθε σπίτι που επισκέπτεται πίνει κι ένα ποτήρι γάλα και τρώει μια τάρτα με μαρμελάδα φρούτων, τότε μέσα σε 32 ώρες (λόγω των διαφορετικών χρονικών ζωνών) που θα διαρκούσε η αποστολή του, θα έπρεπε να πιει όσο γάλα χωρούν 50 ολυμπιακές πισίνες και να φάει 40.000 τόνους από τις τάρτες.

Μετά από τόσο φαγητό, για να κάψει το περιττό πάχος θα έπρεπε, μμέχρι τα Χριστούγεννα του 2014, να περπατήσει σχεδόν δύο δισεκατομμύρια χιλιόμετρα, δηλαδή να κάνει 54 φορές τον γύρο της Γης

Πηγή: tanea

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook