Ήρθε ο Φλωρίδης… εσύ μας έλειπες !!!

ήρθε-ο-φλωρίδης-εσύ-μας-έλειπες-3755

Τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, θα ήταν δυνατόν να ξεκινήσει μια πρωτοβουλία ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, χωρίς η Κρήτη να παίξει κυρίαρχο ρόλο;

Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος ως κύριος εκφραστής μιας προσπάθειας για σύσταση μιας νέας κίνησης, πραγματοποίησε συναντήσεις με εν δυνάμει στελέχη, στο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής και στα Χανιά την Πέμπτη. Στις συναντήσεις δε συμμετείχαν μόνο στελέχη που ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και προερχόμενοι από άλλους χώρους καθώς και ανένταχτοι.

Η συνάντηση στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, κι όπως είναι αντιληπτό δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο Αλέξης Καλοκαιρινός. Πολλοί όμως ήταν οι γνωστοί Ηρακλειώτες που βρέθηκαν στο χώρο του Μουσείου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, ενδεχομένως και αναζητώντας μία ελπιδοφόρα διέξοδο.

Μεταξύ όσων έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση υπό το Γ.Φλωρίδη ήταν ο πρώην βουευτής Στέλιος Ματζαπετάκης, ο αδερφός του, αντιδήμαρχος Νίκος Ματζαπετάκης, ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων Ρούσσος Κυπριωτάκης, ο αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Φασουλάκης, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Μάνθος Πολιτάκης, ο πρόεδρος του ΤΕΙ Βαγγέλης Καπετανάκης, ο γιατρός του Βενιζελείου Γιάννης Μπιμπάκης, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, γεωπόνος Νίκος Μπουνάκης, αλλά και άτομα από άλλους χώρους, πανεπιστημιακοί, εκπαιδευτικοί β’βάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και ο Μανόλης Στρατάκης της Forthnet.

Όσο για … τα κίνητρα; Φαίνεται πως δεν είναι ιδιοτελή, καθώς ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση δε σκοπεύει να ηγηθεί στο νέο πολιτικό μόρφωμα που βρίσκεται στα σπάργανα. Ήδη, άντως, η πρωτοβουλία για ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς έχει τύχει θερμής υποδοχής, κάτι στο οποίο το ρόλο του έπαιξε και το «κόψιμο» των λεγόμενων πρωτοκλασάτων του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Φλωρίδης, μάλιστα, διευκρίνισε ότι δε συζητάει με τον Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά και με κανένα άλλο «πρωτοκλασάτο» του ΠΑΣΟΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook