Ο Τσίπρας, ο Καραγκούνης και η Μπάρτσα

ο-τσίπρας-ο-καραγκούνης-και-η-μπάρτσα-71635

tsiprasΈνας ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας του Καμερούν, είχε πει ότι του αρέσει το ποδόσφαιρο επειδή είναι το μοναδικό πεδίο όπου οι μικρές χώρες μπορούν να κερδίσουν τις μεγάλες.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που Αλέξης Τσίπρας είναι ποδοσφαιρόφιλος και μάλιστα φανατικός οπαδός της Μπαρτσελόνα. Λέγεται, ότι η πρώτη φωτογραφία που δεσπόζει στο κινητό του τηλέφωνο είναι των δύο υιών του. Η δεύτερη όμως, είναι μια φωτογραφία των παικτών της Μπαρτσελόνα από την έδρα της ομάδας στο γήπεδο Καμπ Νου. Το φωτογραφικό τεκμήριο, εξάλλου, το έδειξε ο ίδιος σε συνομιλητές του, κατά τη διάρκεια κλειστής συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με ανταποκριτές του ξένου Τύπου στην Αθήνα. Με αφορμή τα ποδοσφαιρικά, σημειώνεται ότι ο Τσίπρας όποτε βρεθεί στο εξωτερικό, περνάει και από το γήπεδο της εκάστοτε πόλης, αν υπάρχει σημαντικός αγώνας.

Κατά το πρόσφατο ταξίδι του στο Λονδίνο είχε πάει στο γήπεδο για να δει τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος παίζει στη Φούλαμ. Μάλιστα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής τον έβαλε να καθίσει στην εξέδρα των επισήμων μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας.

 

Πηγή : enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook