«Ο Σκουλάκης τρίτος και «καταϊδρωμένος» σε δημοσκόπηση»

ο-σκουλάκης-τρίτος-και-καταϊδρωμέν-61817

skoulakis_aftodioikisi-620x320

Δημοσκόπηση, μαθαίνει η στήλη, aftodioikisi.gr, ότι έγινε τις προηγούμενες ημέρες στο Δήμο Χανίων και τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τον «πράσινο» Μ. Σκουλάκη, ο οποίος αν και δεν ακολουθεί τόσο καθοδική πορεία όσο το κόμμα του πανελλαδικά, βρίσκεται αρκετά πίσω τόσο από τον πιθανό υποψήφιο της ΝΔ, αντιπρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο της Προκαταρκτικής Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη όσο και από τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου και εκ νέου υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Βάμβουκα.

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών είναι ότι ο (έτσι κι αλλιώς μιας περασμένης ηλικίας) Μανόλης θα συντριβεί ανάμεσα στη συσπείρωση της ΝΔ (Βιρβιδάκης –Οικογένεια Μητσοτάκη και Βολουδάκης θέλουν να κατέβει ο Χρήστος για να αδειάσει μία βουλευτική έδρα) και τους μνημονιακούς από τη μια πλευρά και τους αντιμνημονιακούς, που θα εκφράζει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος λόγω του κεντροαριστερού προφίλ του αναμένεται να στηριχθεί από ευρύτερες δυνάμεις που είχαν στηρίξει το 2010 το Μανόλη.

Πηγή: aftodioikisi

15 thoughts on “«Ο Σκουλάκης τρίτος και «καταϊδρωμένος» σε δημοσκόπηση»

  1. θα τον ψηφισει ο εργολαβος…

    ΜΑΝΟΛΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥΑΡΖΙΑ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ. ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΜΟΝΟ Ο ΚΕΜΕΣΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ!

  2. xa xa πόσο πλέρωκαν για να βγει το αποτέλεσμα αυτό; Γιατί αυτά δεν μπορούν να επαληθευτούν ουτε στις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ, ακου πρώτος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ,Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΛΟ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ..////// ΟΥΤΕ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ=ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ =ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ »ΠΑΛΙΟ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ…ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ………………

  4. Πληροφορίες που αναφέρουν έτσι γενικά και αόριστα για δήθεν δημοσκοπήσεις, χωρίς να αναφέρουν ερευνητικά ερωτήματα, μέθοδο δειγματοληψίας και κυρίως ποσοστά, αφού η δημοσκόπηση έχει κυρίως στατιστικά ευρήματα, πρέπει αν μη τι άλλο, τουλάχιστον, να μας προβληματίζει….Η δημοσκόπηση αφορούσε α) δημοτικότητα β) πρόθεση ψήφου ή ποιο άλλο ερώτημα;
    προσοχή λοιπόν στις δήθεν φημολογούμενες δημοσκοπήσεις και στον τρόπο που διαρρέουν. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ

  5. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΛΑΚΗ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ .ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ;Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ . ΕΧΩΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΡΕ ΤΣΙΠΡΑ .ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ

  6. ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ .ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ .ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

  7. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΑΝΙΩΝ?ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Β……,ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ?ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ RYAN AIR ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ?Ο ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ?////ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΚΑΚΙΕΣ…ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ,ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…Ο ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΕΝΑ FIAT AMICO..ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΤΟΥ….

  8. ο γνωστος χαιρετης πηρε μεταγραφη απο το φλασνιους, εδω. Στους Μαρκογιαννακη και Σκουλάκη αναφέρεσαι? Αυτοι ενδιαφέρονται να κλείσουν με προσφορά στον τόπο τους?

    Δεν ειναι τυχαιο που γραφεις επωνυμα, κατι θα περιμενεις. Σε θυμαμαι οπου ακια αν αρθρογραφουσες εγλυφες την εξουσία και το καθεστώς ακόμα και τα μαύρα χρόνια.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! αντε πάρτε σύνταξη στην ηλικία που είστε όλοι.ΑΡΚΕΤΑ «ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ», ΑΡΚΕΤΑ «ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ», ΑΡΚΕΤΑ ΓΛΥΨΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ Η ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.Ι

  9. Κλακαδόρε η διαφορά μας είναι ότι εγώ ποτέ δεν δημοσιοποίησα ανώνυμα τις απόψεις μου όπως εσύ . Στα Χανιά γνωριζόμαστε όλοι και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πρώτον στα τριάντα πέντε χρόνια δημοσιογραφικής πορείας στο ραδιόφωνο και εφημερίδες ουδέποτε στάθηκα δίπλα στην εκάστοτε κυβέρνηση. Πάντοτε έκανα την κριτική και για αυτό ανώνυμε λασπολόγε ουδέποτε ευνοήθηκα αλλά ούτε και ζήτησα χάρη από κανένα για μένα ή για την οικογένειά μου . Και το παιδί μου επί ΠΑΣΟΚ υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις στην ΚΥΠΡΟ όταν τα δικά σας παιδιά γλύφανε για να υπηρετήσουν στον τόπο τους . θέλει λεβεντιά να γράφεις επώνυμα και σε προκαλώ ανώνυμε συκοφάντη εάν γνωρίζεις την παραμικρή ρουσφετολογική χάρη που μου έγινε ποτέ να την αναφέρεις .Εγώ μένω στο ενοίκιο και δεν έχω άλλα περιουσιακά στοιχεία και τελειώνοντας αγαπητέ λασπολόγε θα σου πω ότι η κόρη μου επί ΠΑΣΟΚ ενώ είχε μπει δεύτερη στην δημοτική αστυνομία δεν πέρασε γιατί βρήκαν ότι ήταν 3 πόντους κοντύτερη . Εάν χρησιμοποιούσα την εξουσία όπως εύκολα αναφέρεις το παιδί μου θα είχε μπει . Αυτά και τέλος .

  10. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΙΡΕΤΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΨΗΛΩΣΕΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ( Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ) ΤΟ ΥΨΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. Π.Χ. ΕΠΙ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ! ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ… ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ?????
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ 70 + ΦΕΡΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?

  11. ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΠΑΚ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ . ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ

  12. Δηλαδή για να μην τρελαθούμε σαμποτέρ όσοι τολμάνε και γράφουν επόνυμα θα τους βρίζουμε; Εάν παρακολουθούσες την δημοσιογραφική πορε’ια του Χαιρέτη δεν θα έγραφες αυτές τις ανοησίες .Ιδιαίτερα για την χούντα .μόνο βολεμένος δεν υπήρξε ο άνθρωπος.

  13. Μονο ΝΕΟΙ ανθρωποι πλεον στο ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ …..ΜΟΝΟ νεοι…αυτο επιτασει η κοινωνια μας, αυτοι που επι χρονια κανανε τους δημαρχους τους Βουλευταδες και τους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ δεν έχουνε ΚΑΜΙΑ θεση στο ΔΗΜΟ μας…..
    ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook