Ο Σκουλάκης…και τα ξεροτήγανα

ο-σκουλάκηςκαι-τα-ξεροτήγανα-1433

Κάθε φορά τα ίδια! Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του Κουμπελή αλλά φαίνεται ότι κανείς από τους αρμόδιους φορείς των Χανίων δεν τους ακούει.

Το μείζον πρόβλημά τους, εδώ και χρόνια από τότε που κατασκευάστηκε ο Βιολογικός στην περιοχή, είναι η δυσοσμία που αναδύεται τόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όσο και όταν φυσάει.

Δεν μπορούν ν’ ανοίξουν τα παράθυρά τους, «τα κουνούπια κάνουν πάρτι»  και γενικότερα, ελοχεύει ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία.

Να ήταν όμως μόνο αυτό. Μια περιοχή όπως το Σόδυ, που απέχει μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο των Χανίων και δεν έχει λεωφορείο για να μεταφερθούν οι μαθητές στα σχολεία τους.

Τα προβλήματα όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς ελλιπής είναι και ο δημοτικός φωτισμός και τις νύχτες, όποιος κινείται πεζός στην περιοχή του Κουμπελή, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός και καλού-κακού να έχει εφοδιαστεί με έναν φακό.

Τα παραπάνω θέματα, στο παρελθόν, έχουν τεθεί αρκετές φορές προς συζήτηση σε Δημοτικά και Νομαρχιακά Συμβούλια με τους κατοίκους, να ζητούν να βρεθεί μια λύση, όμως μάταια περίμεναν και περιμένουν τα έργα απόσμησης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την καταγγελία ενός κατοίκου, ο οποίος πρόσφατα συνάντησε τον  Μανώλη Σκουλάκη, σε ερώτηση που του έθεσε, τι θα γίνει επιτέλους με τα προβλήματα, ο Δήμαρχος,του απάντησε το εξής:«φτιάξτε δίπλες και ξεροτήγανα και έρχομαι…»

Αναρωτιέμαι, για να τον προϋπαντήσουν ή είναι ένας άτυπος τρόπος «καλοπιάσματος;» Άντε και τα φτιάχνουν οι κάτοικοι τα γλυκίσματα που ζήτησε,εκείνος θα λύσει τα προβλήματα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook