Ο Σκουλάκης βράβευσε τον Γιάννη Σπανό |Τα έσοδα από cd του συνθέτη στις προνοιακές δομές των Χανίων

ο-σκουλάκης-βράβευσε-τον-γιάννη-σπανό-114151

skoulakis spanosTo δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Χανίων ο μεγάλος συνθέτης  Γιάννης Σπανός. Ο κ. Σκουλάκης υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη, ο οποίος έχει διαγράψει λαμπρή μουσική πορεία τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και διεθνώς.

Μάλιστα ευχαρίστησε το μουσικοσυνθέτη για την απόφασή του να παραχωρήσει τα δικαιώματα της ηχογράφησης από την επιτυχημένη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/12/13 στο ιστορικό καφέ «Κήπος» με τίτλο «Ρεσιτάλ-Γιάννης Σπανός» και την παραγωγή των ξεχωριστών ερμηνειών του σε cd, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από τα έσοδα της εν λόγω εκδήλωσης.

Όπως μάλιστα τονίστηκε από τον κ. Σπανό, αλλά και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης καφέ «Κήπος», τα χρήματα που θα υπάρξουν από την πώληση του εν λόγω cd θα διανεμηθούν στις κοινωνικές/προνοιακές δομές και τα ιδρύματα του Δήμου Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι το φιλόμουσο κοινό των Χανίων απόλαυσε τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη σε μια ιδιαίτερη βραδιά με ξεχωριστές μελωδίες και τραγούδια την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013. Tο μουσικό οδοιπορικό του Γιάννη Σπανού ταξίδευσε τους Χανιώτες σε αμέτρητες γνωστές επιτυχίες, που άντεξαν στο χρόνο, αλλά και μία διαδρομή γεμάτη τραγούδια με χρώμα και συναίσθημα.

Τραγούδια όπως τo «Σαν με κοιτάς», «Σπασμένο καράβι», «Βροχή και σήμερα», «Θα με θυμηθείς», «Άνθρωποι μονάχοι», «Άσπρα καράβια τα όνειρά μας» αποτελούν μόνο ένα δείγμα της μεγάλης μουσικής πορείας του συνθέτη.

Τέλος, ο κ. Σκουλάκης απένειμε στον Γιάννη Σπανό τιμητική πλακέτα ενώ του προσέφερε και εκδόσεις του Δήμου Χανίων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook