Ο Ρομπέν των Γιατρών στα Ανώγεια!

ο-ρομπέν-των-γιατρών-στα-ανώγεια-39047
ΓΙΑΤΡΟΣΗ είδηση που ακολουθεί θα μπορούσε να τιτλοφορείται «όσο υπάρχουν άνθρωποι» ή κάτι αντίστοιχο. διαβάστε λοιπόν και θαυμάστε!
Έλληνας καρδιολόγος έρχεται να αποδείξει ότι το επάγγελμα του γιατρού είναι και λειτούργημα και ότι η καταξίωσή του εδραιώνεται και με την εθελοντική προσφορά του.
Πρόκειται για τον καρδιολόγο και διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής στο «Αμαλία Φλέμινγκ» της Αθήνας κ. Ντίνο Μερκούρη, ο οποίος αυτοβούλως ένα σαββατοκύριακο το μήνα αφήνει πίσω του την πρωτεύουσα, όπου ζει και εργάζεται, για να βρεθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής των Ανωγείων, να εξετάσει και να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων.
Ο γιατρός έχει γίνει αγαπητός στην κωμόπολη της Κρήτης και με την πράξη του αυτή υπενθυμίζει ότι εν μέσω κρίσης αυτό που θα μας σώσει είναι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη. Ο καρδιολόγος χρησιμοποιεί μάλιστα τον ιατρικό εξοπλισμό που για 7 ολόκληρα χρόνια ήταν σε αχρηστία και συγκεκριμένα το «σκονισμένο» υπερηχοτομογράφο, ο οποίος βρισκόταν στο Κέντρο Υγείας αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε χρησιμοποιήσει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook