Ο Πλατανιάς με απώλειες στη Λιβαδειά για θετικό αποτέλεσμα

ο-πλατανιάς-με-απώλειες-στη-λιβαδειά-γ-14662

Maragoudakis 2Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης είναι η νέα μεγάλη απώλεια για τον Πλατανιά για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, καθώς έμεινε εκτός αποστολής.

Ως εκ τούτου και παρότι δεν διαφαινόταν ότι τα πράγματα θα έπαιρναν αυτή την τροπή καθώς οι εξετάσεις του έμπειρου επιθετικού είχαν βγει «καθαρές», ο Μαραγκουδάκης γίνεται η τρίτη απουσία για τη Χανιώτικη ομάδα μετά τον Αργυρόπουλο και τον Γκονζάλες.

Τουλάχιστον, ο Ποτουρίδης, ο Αναστασάκος, ο Ουντόζι και ο Ναζλίδης που ήταν αμφίβολοι θα αγωνιστούν κανονικά, καθώς είναι μέσα στην 20άδα που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Ζάλουντοκ, ο Γιακουμάκης και ο Δράμι.

Η επίσημη ενημέρωση από τον Πλατανιά:

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Ειδικότερα, ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Γήπεδο του Μάλεμε, επέλεξε στην αποστολή του Πλατανιά τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αρότσα, Δέντσα, Δημήτρη, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τζανή, Τσοντάκη.

Υπενθυμίζεται ότι προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι: Αργυρόπουλος, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook