Ο Πάντελιτς στον Πλατανιά;

ο-πάντελιτς-στον-πλατανιά-5155

Το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πλατανιάς και η πρόθεση του Ολυμπιακού να δώσει δανεικό τον Ιανουάριο τον Σέρφο φορ Μάρκο Πάντελιτς ωθεί τους ανθρώπους της χανιώτικης ομάδας ώστε να διεκδικήσουν το συγκεκριμένο παίκτη.

Απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του athlitiko.gr αναφέρουν ότι στο στόχαστρο του Πλατανιά βρίσκεται ο Μάρκο Πάντελιτς, που τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι εκτός πλάνων του Λεονάρντο Ζαρντίμ και μάλιστα, ο Ολυμπιακός προτίθεται να τον δώσει δανεικό σε κάποια ομάδα τον Γενάρη, με τον Aτρόμητο να φαινόταν και να φαίνεται τη στιγμή αυτή, φαβορί για να τον αποκτήσει.

Οι πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν ότι και ο Πλατανιάς βρίσκεται στο κόλπο της απόκτησής του Πάντελιτς (για τον Γενάρη), βλέποντας ότι με το συγκεκριμένο παίκτη θα λύσει εν πολλοίς, το επιθετικό του πρόβλημα.

Το βέβαιο είναι ότι το θέμα θα εξελιχθεί στο επόμενο διάστημα, ενώ είναι δεδομένο ότι, αφενός, η διοίκηση δεν θα επιβεβαιώσει τις πληροφορίες μας, αφετέρου θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί η μεταγραφή, που το ενδιαφέρον της ισχύει αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί…

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook