Ο Ν.Ο.Χανίων παραμένει στην Α1 | Μπράβο στα παιδιά

ο-ν-ο-χανίων-παραμένει-στην-α1-μπράβο-στ-14206

nox-genikiΟ Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES παραμένει και με τη… βούλα στην Α1 Εθνική κατηγορία καθώς ήταν ο νικητής του αγώνα με το Ν.Ο. Πατρών που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» το απόγευμα του Σαββάτου (20/4) με σκορ 13-8.

Έτσι, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη σφράγισε και μαθηματικά το στόχο της μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της περιόδου, αν και εν πολλοίς, η παραμονή είχε επιτευχθεί μετά το ισόπαλο 5-5 με την Ηλιούπολη στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (17/4).

Ο Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES αν και ταξίδεψε με 8 παίκτες στην Πάτρα, δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και χτίζοντας από την αρχή σημαντική διαφορά στο σκορ με 5-2 μετά το πρώτο 8λεπτο και 9-4 στο ημίχρονο, έθεσε τις βάσεις για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και με επί μέρους σκορ 8-4 «ψαλίδισαν» τη διαφορά στα 5 γκολ, για να διαμορφωθεί το τελικό 13-8.

Ν.Ο. Πατρών-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 8-13

8λεπτα: 2-5, 2-4, 4-2, 0-2

Ν.Ο. Πατρών (Κώστας Σακκαλής): Κανελλόπουλος 4, Τοράκης 2, Δανουρδής 1, Πίσσιας 1

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Χαριτάκης 5, Μπατάκης 3, Βιζυράκης 3, Μαζοκοπάκης, Κοκονάς, Σκουμπάκης 1, Πετρόχειλος 1.

Διαιτητές: Βασιλείου-Κουρέτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook