Ο Νομός Χανίων ζει στον ρυθμό του Καρναβαλιού

ο-νομός-χανίων-ζει-στον-ρυθμό-του-καρνα-40512

Κορυφώνονται σήμερα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στα Χανιά. Την τιμητικής τους έχουν τα Καρναβάλια που διοργανώνονται σε διάφορους Δήμους του Νομού.

Κισσαμίτικο Καρναβάλι 

Η Επαρχία Κισσάμου διοργανώνει και φέτος το Κισσαμίτικο Καρναβάλι με το Καστέλι να ζει στους ρυθμούς του αποκριάτικου ξεφαντώματος.

kisammitikoΗ παρέλαση των δεκαπέντε αρμάτων αλλά και των χιλίων διακοσίων Καρναβαλιστών θα γίνει την Κυριακή στις 15:00 το μεσημέρι.

Το Καρναβάλι επιστρέφει στον Βατόλακκο 

Το Καρναβάλι του Βατόλακκου μετά από μία παύση δύο ετών κάνει ξανά φέτος την εμφάνισή του και υπόσχεται στους επισκέπτες αλλά και στους συμμετέχοντες πολύ κέφι, μουσική, χορό και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

vatolakkosΣύμφωνα με τους διοργανωτές τριακόσιοι είναι οι μασκαράδες που θα συμμετέχουν την Κυριακή στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Βατόλακκου.

Καλυβιανό Καρναβάλι 

Ο Δήμος Αποκορώνου-Σφακίων, έχει προγραμματίσει ένα τριήμερο εκδηλώσεων με το έθιμο της Καμήλας ν’ αναβιώνει στην περιοχή.

kalivianoΠαράλληλα, Φορείς και κάτοικοι κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες για το  Καρναβάλι που θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 14:30 το μεσημέρι στις Καλύβες.

 Σούδα – Ο Βασιλιάς στην πυρά 

Μπορεί το Καρναβάλι της Σούδας να πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο αυτό που απομένει είναι να «ριχτεί» στην πυρά ο Βασιλιάς Καρνάβαλος.

souda chefΗ τελετή λήξης θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 17:00 το απόγευμα στην Πλατεία της Σούδας, ενώ θ’ ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι με πολύ μουσική και χορό.

Κάθε περιοχή του Νομού, έχει διοργανώσει με πολύ κέφι, φαντασία, κόπο και μεράκι το δικό της Καρναβάλι.

Βάλτε την μάσκα σας ή την στολή σας, αφήστε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και όποια από τις εκδηλώσεις κι αν επιλέξετε να περάσετε καλά…

Καλό Καρναβάλι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook