Ο Μιχαλολιάκος στις φυλακές Κορυδαλλού | Με απρόοπτα η μεταγωγή του | Video

ο-μιχαλολιάκος-στις-φυλακές-κορυδαλλ-99436

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, ο Γ.Λαγός, ο Γ.Πατέληςκαι η ανθυπαστυνόμος που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα τα τζιπ της Αντιτρομοκρατικής που ξεκίνησαν από τη ΓΑΔΑ έφτασαν τελικά στις φυλακές Κορυδαλλού και οδήγησαν στο εσωτερικό των φυλακών τους συλληφθέντες από μία πλαϊνή είσοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ν.Μιχαλολιάκος, Γ.Λαγός και Γ.Πατέλης αναμένεται να κρατηθούν στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται, μεταξύ άλλων, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Μάκης Ψωμιάδης. Η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά θα κρατηθεί στις γυναικείες φυλακές.

H μεταφορά είχε και απρόοπτα, καθώς λίγο πριν φτάσουν στον Κορυδαλλό ένας άνδρας της ομάδας Ζ από λάθος χειρισμό έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και σωριάστηκε στο δρόμο μπροστά από το τζιπ της αντιτρομοκρατικής που μετέφερε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο δεν δημιούργησε πρόβλημα αφού η ΕΛ.ΑΣ για λόγους ασφαλείας είχε επιλέξει άλλη είσοδο για να μπουν στις φυλακές ο αρχηγός της ΧΑ, ο βουλευτής και τα στελέχη της οργάνωσης.

Νωρίτερα ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι ανακριτές της υπόθεσης με τη σύμφωνη γνώμη και των δυο εισαγγελέων επιφύλαξαν την ίδια ποινική μεταχείριση και στον Γιώργο Πατέλη, πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Πηγή: real

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook