Ο Γκλέτσος «ξαναχτυπά» | Μένω με τη μάνα μου γιατί ο μισθός του δημάρχου είναι 1400 ευρώ καθαρά

ο-γκλέτσος-ξαναχτυπά-μένω-με-τη-μάνα-99107

gletsoΕπιστροφή στις πατρογονικές ρίζες για τον Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος ξέρει να προκαλεί πάντα αίσθηση σε κάθε του συνέντευξη. To άλλοτε sex symbol της ελληνικής τηλεόρασης βρέθηκε χθες καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη νέα του ζωή στη Στυλίδα, για τη συμβίωση με τους γονείς του, ενώ αποκάλυψε και τον μισθό του.

«Ο μισθός του δημάρχου είναι 1.400 ευρώ καθαρά. Ναι τόσα παίρνω καθαρά! Αυτός είναι ο μισθός του Δημάρχου! Προσπαθώ να τα βγάλω πέρα… .Μένω με την οικογένειά μου και το απολαμβάνω! Κάνω παρέα με τη μάνα μου και μου αρέσει πολύ», αποκάλυψε ο κατά την «ανάκριση» του από την Μενεγάκη αφήνοντας την παρουσιάστρια σε κατάσταση σοκ.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως επιστρέφει στην τηλεόραση και ότι δεν του «πάει» ο ρόλος του βουλευτή: «Ναι μου έκανε μια πρόταση ο Λαζόπουλος να παίξω σε ένα επεισόδιο και είπα ναι και θα παίξω. Χτες κάναμε το πρώτο γύρισμα. Ηταν σαν να μην έφυγα ποτέ από το στούντιο!», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να δει τον εαυτό του με βουλευτικό αξίωμα «Γι αυτό έφυγα από την Αθήνα. Μ αρέσει η Δημαρχία και όσο με ψηφίζει ο κόσμος θα είμαι Δήμαρχος», συμπλήρωσε.

 

Πηγή:  iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook