Ο Γιώργος Κανατάκης πρωταγωνιστής στο νέο videoclip του Γιώργου Σαμπάνη! | Video + Photos

ο-γιώργος-κανατάκης-πρωταγωνιστής-στ-33322

Ο Γιώργος Σαμπάνης, Χανιώτης στην καταγωγή, έκανε τα γυρίσματα του νέου του videoclip στην ιδιαίτερη πατρίδα του και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!

gkanatakis gkanatakis (2) gkanatakis (3) gkanatakis (4)To video clip αφορά το νέο single του Γιώργου που έχει τον τίτλο «Ό,τι Και να Είμαι»

Όπως και προηγούμενα videoclip, είναι και αυτό ολόκληρη υπερπαραγωγή με concept που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ακόμα και υποβρύχια πλάνα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Κανατάκης (Villa Mercedes, Deck), με ένα πολύ χαρακτηριστικό ρόλο τον οποίο υποδύεται μοναδικά! Μαζί του και ο Γιάννης Κελαϊδής.

Σκηνοθέτης του video clip είναι ο Γιάννης Παπαδάκος, ο οποίος στην ουσία γύρισε μια μικρή ταινία δράσης. Το σενάριο θέλει έναν χάρτη θησαυρού να πέφτει στα χέρια του Γιώργου Σαμπάνη κι εκείνος να προτείνει σε μια σπείρα κακοποιών (αρχηγός της οποίας, σύμφωνα με το σενάριο είναι ο Γιώργος Κανατάκης), να τον αναζητήσουν μαζί.

Του έχουν, όμως, στήσει μια δολοφονική πλεκτάνη από την οποία ξεφεύγει την τελευταία στιγμή. Ρόλο-κλειδί κρατάει μια μελαχρινή γυναίκα, συμπρωταγωνίστρια του Γιώργου Σαμπάνη.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w3pAWkScZ50

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook