Ο Βιρβιδάκης στο Ρέθυμνο για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ο-βιρβιδάκης-στο-ρέθυμνο-για-την-παρέλ-43123

virvidakis rethimno

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η παρέλαση στο Ρέθυμνο όπου ωστόσο υπήρξαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και «σχονιά» τα οποία περιόριζαν τους πολίτες.

Μετα την παρέλαση ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο Ρέθυμνο Κυριάκος Βιρβιδάκης, υφυπουργός αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «σε μια δύσκολη περίοδο πρέπει να προτάξουμε το εμείς, γιατί πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι οι Έλληνες ενωμένοι μεγαλούργησαν».

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ.Μαρινάκης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «είναι μια μέρα μνήμης και ευγνωμοσύνης αλλά θα ήθελα να γιορτάσουμε αλλιώς την ημέρα αυτή, χωρίς μέτρα ασφαλείας και σχοινιά(που είχαν τοποθετηθεί για λόγους ασφαλείας)».

Στο μεταξύ την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ Κυριάκος Βιρβιδάκης από το Ρέθυμνο για την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ σε επίπεδο χώρας, όχι όμως και στον τομέα της αυτοδιοίκησης.

Όπως είπε ενώ στη χώρα μας η απορροφητικότητα κινείται πάνω από το κοινοτικό μέσο όρο, χρειάζεται καθημερινή εποπτεία και έλεγχος του θέματος.

Σε επίπεδο αυτοδιοίκησης σημείωσε καταγράφεται χαμηλή απορροφητικότητα και γι’αυτό συναντήθηκε για το θέμα με την ΚΕΔΕ και ζήτησε παρεμβάσεις και επιτάχυνση των διαδικασιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook