Ορθόδοξος Εβραίος κλείστηκε σε πλαστική σακούλα εν ώρα πτήσης| Φωτογραφία

ορθόδοξος-εβραίος-κλείστηκε-σε-πλαστ-48899

evraios-570-570x552Μία συγκλονιστική φωτογραφία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος προκειμένου να μην εναντιωθεί σε όσα του προστάζει η θρησκεία του.

Συγκεκριμένα στην φωτογραφία που δημοσιεύει η Daily Mail απεικονίζεται ένας ορθόδοξος Εβραίος να έχει καλυφθεί ολόκληρος με μία σακούλα την οποία έχει δέσει κιόλας ενώ βρίσκεται σε αεροπλάνο εν ώρα πτήσης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας αυτός επέλεξε αυτόν τον τρόπο προκειμένου να προστατευθεί καθώς η θρησκεία του απαγορεύει την πτήση πάνω από νεκροταφεία…

Το συγκεκριμένο άτομο μάλλον είναι Kohein. Υπερσυντηριτικοί απόγονοι αρχαίων ιερέων του Ισραήλ. Οι άνθρωποι αυτοί απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τους νεκρούς και πιστεύεται πως πετώντας πάνω από νεκροταφεία επιτυγχάνεται αυτή η επαφή. Ο νεαρός επέλεξε την σακούλα στην οποία έχει ανοίξει μικροσκοπικές τρύπες για να αναπνέει ως προφύλαξη στην αύρα των νεκρών.

Ωστόσο δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Κι άλλοι Ορθόδοξοι Εβραίοι επέλεξαν αυτήν την λύση όταν ανέβηκαν σε αεροπλάνο με συνέπεια να δημιουργηθούν προβλήματα και καθυστερήσεις. Επίσης σύμφωνα με τους υπευθύνους ασφαλείας σε περίπτωση ανάγκης η σακούλα δημιουργεί προβλήματα καθώς δεν είναι εύκολη η διαφυγή των άλλων επιβατών καθώς και η πρόσβαση στις μάσκες οξυγόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook