Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο «Θαλάσσιος Γρύπας» στο Πεδίο Βολής Κρήτης | Photos

ολοκληρώθηκε-με-επιτυχία-ο-θαλάσσιο-110307

grypas 2013Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο πεδίο βολής Κρήτης η άσκηση «Θαλάσσιος Γρύπας 2013» κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν βολές εναντίον πλωτού στόχου με βλήματα επιφανείας – επιφανείας, από Τορπιλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού και αεροσκάφη F-16.

Οι βολές που έγιναν παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Μιχ. Κωσταράκου, του αρχηγού ΓΕΝ αντιναυάρχου Ευ. Αποστολάκη και του αρχηγού του ΓΕΑ αντιπτέραρχου Ευ. Τουρνά, κρίθηκαν απολύτως επιτυχημένες, ενώ ο στόχος βυθίστηκε χωρίς να χρειαστούν επιπλέον βολές από αεροσκάφη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Κατά την διάρκεια της άσκησης, η οποία διεξήχθη στο Πεδίο Βολής Κρήτης, εκτελέστηκαν με απόλυτη επιτυχία βολές εναντίον πλωτού στόχου βλημάτων επιφανείας – επιφανείας PENGUIN ΜΚ-2 MOD3 από ΤΠΚ του Π.Ν. και αέρος - επιφανείας AGM-65 MAVERICK από αεροσκάφη F-16 και F-4 της Π.Α.Κατά την διάρκεια της άσκησης, η οποία διεξήχθη στο Πεδίο Βολής Κρήτης, εκτελέστηκαν με απόλυτη επιτυχία βολές εναντίον πλωτού στόχου βλημάτων επιφανείας – επιφανείας PENGUIN ΜΚ-2 MOD3 από ΤΠΚ του Π.Ν. και αέρος - επιφανείας AGM-65 MAVERICK από αεροσκάφη F-16 και F-4 της Π.Α.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook