Οι παίκτες του Ολυμπιακού «μεταμορφώνονται» σε super ήρωες για το Final 4 | Video

οι-παίκτες-του-ολυμπιακού-μεταμορφώ-59978


Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δημοσίευσε βίντεο με τους παίκτες του Ολυμπιακού να αποκαλύπτουν ποιος σούπερ ήρωας θα ήθελαν να είναι ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκας που θα γίνει 10-12 Μαΐου στο Λονδίνο.

Ο Κώστας Παπανικολάου αποκαλύπτει πως θα ήθελε να είναι ο Θόρ και να ρίχνει…τάπες με το σφυρί του, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης με τον Στράτο Περπέρογλου επέλεξαν τον σπάιντερμαν για να στήσουν έναν ιστό αράχνης μπροστά στο καλάθι τους και να εμποδίζουν τα σουτ της ΤΣΣΚΑ.

Ο Τζός Πάουελ με τον Πέρο Αντιτς διάλεξαν τον Χάλκ, τον ήρωα με την απίστευτη δύναμη για να εξουδετερώσουν κάθε αντίπαλο.

Από την πλευρά του ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους επέλεξε τον Μπάτμαν θέλοντας να «πετάξει» και να μπλοκάρει όλα τα ατού των Ρώσων στον ημιτελικό.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν διάλεξε κάποιον, απλά θύμισε ότι κάποιες φορές και οι παίκτες πρέπει να μετατρέπονται για λίγο σε σούπερ ήρωες ανάλογα την εξέλιξη των αγώνων.

Ο Κώστας Σλούκας προτίμησε τον Φλάς Γκόρντον, για να τρέχει γρήγορα και να πετυχαίνει καλάθια στον αιφνιδιασμό ενώ ο Εϊσι Λο διάλεξε τον καθηγητή Χ προκειμένου να μπορεί να μπαίνει στο μυαλό των αντιπάλων και να τους…προγραμματίζει να σουτάρουν στο δικό τους καλάθι.

Κάιλ Χάινς και Δημητρης Μαυροειδής διάλεξαν τον σούπερμαν, κυρίως για τη δύναμή του και την ταχύτητά του, ενώ ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης όπως και ο Πρίντεζης προτίμησε να μην διαλέξει κάποιον, αλλά να προσπαθήσει ο ίδιος να γίνει ο ήρωας της ομάδας του.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook