Οι κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη | Ο Κουτσαφτάκης Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων

οι-κρίσεις-της-ελ-ασ-στην-κρήτη-ο-κουτσ-36375

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου τοποθετήθηκαν – μετακινήθηκαν χθες αργά τη νύχτα και οι Ταξίαρχοι Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας.

MOYRTZANOSΣτην Κρήτη ο Ταξίαρχος Παντελής Μουρτζανός από Αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνης θα βρεθεί και πάλι Χανιά αυτή τη φορά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης, ως βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Μανώλη Παραβολιδάκη που για τρίτη χρονιά κρατά το τιμόνι της.

Παράλληλα ο Γιώργος Σκανδαλάκης από Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου μετακινείται και εκείνος δυτικότερα προς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης επίσης ως βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή με το βαθμό του ταξιάρχου .

Προακτέοι στο βαθμό του Ταξιάρχου προήχθησαν ακόμη ο Φανούρης Μανιαδάκης που παραμένει στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου όπου υπηρετούσε ως Διευθυντής ,ο Μανώλης Πετράκης που από την από Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων πάει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνης ως διευθυντής.

KOYTSAYTAKHS 2Ο Αρτέμης  Κουτσαφτάκης   από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, ως Διευθυντής πλέον .

Στο Ηράκλειο δεν υπήρξε καμιά αλλαγή. Ο ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης παρέμεινε στο δύσκολο πόστο του .

Στην αποστρατεία πέρασαν αρκετοί Αξιωματικοί με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή από το επιτελείο του Ηρακλείου. Οι κύριοι Χαρίδημος Φραγκομιχελάκης και Σαμαριτάκης, η κυρία Ελένη Μπελενιώτου. Σύμφωνα με πληροφορίες αποστρατεύονται ακόμη: οι κ. Μοσχονάς από το Ρέθυμνο και Καπριδάκης από την ΥΠΑΣΕΚ στα Χανία.

 

Πηγή: Νέα Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook