Οι διάσημες… λακκούβες των Χανίων

οι-διάσημες-λακκούβες-των-χανίων-93020

lakouves

Η Κρητική φιλοξενία και η κρητική διατροφή είναι γνωστές παγκοσμίως.

Σε λίγο όμως παγκοσμίως γνωστές θα είναι και οι Κρητικές λακκούβες στο άθλιο οδικό δίκτυο του νησιού.

Τρανό παράδειγμα είναι η είσοδος της πόλης των Χανίων, όπου οι επισκέπτες μόλις εισέλθουν από την Εθνική οδό από το Ρέθυμνο στον κόμβο του Κλαδισού, τους περιμένει μια σειρά από γιγάντια σαμαράκια που δοκιμάζουν άσχημα τις αναρτήσεις των οχημάτων και τα νεύρα των οδηγών.

lakouves parigoria1

Αν κάποιος τουρίστας θελήσει να κινηθεί δυτικά της πόλης των Χανίων στην παλιά εθνική οδό τον περιμένουν οι λακκούβες και τα σαμαράκια στην Παρηγοριά, “σήμα κατατεθέν” του συγκεκριμένου δρόμου εδώ και χρόνια.

Αν τώρα κάποιος θελήσει να κινηθεί από το Αεροδρόμιο των Χανίων προς το Λιμάνι της Σούδας, θα έχει να αντιμετωπίσει τον δρόμο του Βλητέ, έναν δρόμο που παρότι αντικαταστάθηκε ο ασφαλτοτάπητας εδώ και μήνες δεν έχουν γίνει ακόμα οι διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα.

lakouves parigoria2

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης διαβεβαίωνε από τις 11 Απριλίου ότι είναι ζήτημα ημερών οι διαγραμμίσεις στον δρόμο του Βλητέ, όμως πέρασαν ήδη 5 μήνες…

Όμως και μέσα στην πόλη των Χανίων η κατάσταση των δρόμων δεν είναι καλύτερη, με “φωτεινό” παράδειγμα τον δρόμο έξω από το δημοτικό σχολείο του Γαλατά, όπου κάποιοι έσκαψαν κάθετα το οδόστρωμα αλλά… ξέχασαν να ρίξουν άσφαλτο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook