Οι βοσκοί στην Κρήτη έχουν δηλώσει… 4,5 εκατ. αιγοπρόβατα | Ψάχνουν να τα βρουν από την Ε.Ε

οι-βοσκοί-στην-κρήτη-έχουν-δηλώσει-45-ε-39179

Φανταζόσαστε ότι η Κρήτη έχει 4,5 εκατομμύρια αιγοπρόβατα; Σας φαίνεται απίστευτο; Το ίδιο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση που έβαλε κάτω τα κιτάπια της και μέτρησε, έκανε τους λογαριασμούς και είδε πως δε … βγαίνουν!

zoaΈτσι για άλλη μια φορά ζητά εξηγήσεις από την Ελλάδα για τα αιγοπρόβατα της Κρήτης που όπως αναφέρονται στις κτηνοτροφικές δηλώσεις είναι 4,5 εκατομμύρια.

Ωστόσο από τη διασταύρωση και των υπολοίπων στοιχείων που αφορούν στο ζωικό κεφάλαιο του νησιού προέκυψε ότι αυτά τα πρόβατα γεννούν κάθε χρόνο 300.000 αρνιά, δηλαδή κάθε 15 πρόβατα γεννούν ένα μόλις αρνί.

Τα δε ζώα που οδηγούνται στη σφαγή κάθε έτος, όπως προκύπτει από τα υπολείμματα τους (έντερα κλπ) που οδηγούνται στην καταστροφή είναι μόλις 100.000! Από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχει ζητηθεί «απολογία» για τους συγκεκριμένους αριθμούς.

Όσο για το τί θα απαντήσουν με την οποιαδήποτε φαντασία κι αν διαθέτουν θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρουν μια πειστική εξήγηση καθώς οι αριθμοί που προαναφέραμε είναι αμείλικτοι.

 

Πηγή: ekriktiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook