Οδηγός αστικού λεωφορείου πέταξε έξω 2 Αφρικανούς ” Ε ,ναι ρε είμαι Χρυσαυγίτης. Τρέχει κάτι;”

οδηγός-αστικού-λεωφορείου-πέταξε-έξω-2-48801

levforeioΚι όμως είναι πραγματικότητα και συνέβη στην Ελλάδα του 2013. Ένας Χρυσαυγίτης οδηγός του ΟΑΣΘ πέταξε με τις κλοτσιές έξω από το λεωφορείο δύο επιβάτες επειδή ήταν έγχρωμοι.

Το απίστευτο ρατσιστικό επεισόδιο κατήγγειλε μια επιβάτης του οχήματος, ενώ 11 δικηγόροι που συμμετέχουν στην Άμεση Πράξη κατά της Ρατσιστικής Βίας στη Θεσσαλονίκη έκαναν σχετική αναφορά προς τον ΟΑΣΘ και τον Συνήγορο του Πολίτη και έφεραν το θέμα στη δημοσιότητα.

Όλα συνέβησαν την Τετάρτη το μεσημέρι. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο –καταγγελία ο οδηγός είδε από τον καθρέφτη τους δύο αλλοδαπούς να μπαίνουν από την πίσω πόρτα και να κάθονται. Αμέσως τράβηξε χειρόφρενο, και απευθύνθηκε μεγαλόφωνα προς τους δύο Αφρικανούς. «Εσείς οι δύο κάτω»!!!

Έκπληκτοι οι δύο Αφρικανοί τον ρώτησαν «γιατί» αλλά μπροστά στην επίμονη στην επίμονη και επιθετική στάση του οδηγού τελικά κατέβηκαν.

Στη συνέχεια, όταν άκουσε τα μουρμουρητά κάποιων επιβατών σταμάτησε ξανά απότομα το λεωφορείο στη μέση του δρόμου και είπε: “Έχει κανείς πρόβλημα; Να έρθει εδώ να μου το πει τώρα”!

Ακούγοντας δε ψιθύρους του τύπου «είναι φασίστας, είναι φασίστας» ο οδηγός άρχισε να ωρύεται «Ε ,ναι ρε είμαι Χρυσαυγίτης. Τρέχει κάτι;». Λέγοντας δε αυτά προτάσσει επιδεικτικά το μενταγιόν που φορούσε εξωτερικά με εμφανέστατο το γνωστό σύμβολο του συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού και προσθέτει με καμάρι… «Έχω και τατουάζ στο μπράτσο»!

Συγχαρητήρια να πούμε! Μόνο το νου σου κύριε οδηγέ…

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook