Ξεκίνημα με νίκη για τη Μικτή Νέων | Ήττα για τη Μικτή Παίδων

ξεκίνημα-με-νίκη-για-τη-μικτή-νέων-ήττ-12017

Ξεκίνημα με νίκη για τη Μικτή Νέων

Με το… δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων η Μικτή Ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μηνά παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 0-1, από το γκολ του Νικηφόρου στο 32′, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και να πανηγυρίσουν τη νίκη με 3-2 απέναντι στο Ρέθυμνο, την οποία και αφιέρωσαν στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή των Μικτών Ομάδων Ζαχαρία-Ραφαήλ Καραντωνάκη.

Ο Κακαξυλάκης στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στο 48′ από κάθετη πάσα του Κομπογεννητάκη ισοφάρισε με πλασέ και στο 52′ ο Αλκούρτι εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας σημειώνοντας το 2-1.

Με τη σέντρα η ομάδα του Ρεθύμνου κέρδισε πέναλτι με τον Δ. Χνάρη (δόθηκε σε μαρκάρισμα του Κουράκη) και ο Σκουλούδης ισοφάρισε σε 2-2. Ο Κομπογεννητάκης με σουτ στο 66′, και αφού η μπάλα κόντραρε και στον Κουτσάκη, διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Στο 71′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Δ. Χνάρη. Στο 85′ ο Κακαξυλάκης έφυγε στην αντεπίθεση και λίγο πριν μπει στην περιοχή ανατράπηκε από τον Κουτσάκη, με τον αμυντικό του Ρεθύμνου να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, όπως και στο ματς των Παίδων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ζαχαρία Καραντωνάκη. Οι ποδοσφαιριστές των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Χανίων μάλιστα αγωνίστηκαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Μαυρουδής-Γαρεφαλλάκης (Ηρακλείου)

Ε.Π.Σ. Χανίων: Κουράκης, Αμαξόπουλος (46′ Κακαξυλάκης), Μπικάκης, Τερεράκης, Δερουκάκης, Στεφανίδης (78′ Παναγιωτίδης), Λιάσκας, Ξηράκης, Λεβεντέλλης (70′ Καλανδράνης), Κομπογεννητάκης, Αλκούρτι.

Ήττα για τη Μικτή Παίδων

Το δυναμικό ξεκίνημα και το προβάδισμα με 2-0 στο 16ο λεπτό δεν ήταν αρκετό για τη Μικτή Ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με ανατροπή στο σκορ και τελικό αποτέλεσμα 3-6.

Στο 4′ από μπαλιά του Καβράκη ο Κληρονόμος με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ. Χανίων, για να πετύχει το 2-0 στο 16′ ο Μαρκάκης με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής.

Στο 23′ από το φάουλ του Ξεπαπαδάκη ο Βλαντής δεν συγκράτησε τη μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του για το 2-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 29′ με τον Κουγιουμτζή και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-3, αφού στο 37′ ο Βλαντής έχασε τον έλεγχο της μπάλας και ο Π. Κλειδής με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 45′ ο Καλιτσουνάκης σέντραρε για τον Κουγιουμτζή που σημείωσε το 2-4, για να αντιστραφούν οι «ρόλοι» στο 54′ όταν ο Κουγιουμτζής έβγαλε τη σέντρα και ο Καλιτσουνάκης σκόραρε για το 2-5. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 67′ με πλασέ ανέβασε το σκορ στο 2-6. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στην εκπνοή της αναμέτρησης (80′) με όμορφη ενέργεια και στου του Αμαραντίδη.

Διαιτητής: Μαυρουδής (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Βισκαδούρος-Γαρεφαλλάκης (Ηρακλείου)

Ε.Π.Σ. Χανίων: Βλαντής (41′ Μπατάκης), Βασιλάκης, Μαρκουλάκης, Γιακουμάκης, Λαμπάκης, Μαθιουδάκης (55′ Κωστούλας), Κληρονόμος, Μαρκάκης, Γιαννακίδης, Ιμέρι, Καβράκης (46′ Αμαραντίδης).

Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου: Ν. Κλειδής, Καραγιώργης (23′ Κουγιουμτζής), Καλυβιανάκης, Γασπαράκης, Σηφακάκης, Ξεπαπαδάκης, Ψωμάς, Π. Κλειδής, Μιχαλιός (56′ Λαγκουβάρδος), Νύκταρης (50′ Δρίτσας), Καλιτσουνάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook