Ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων ο Μανώλης Σκουλάκης

ξανά-υποψήφιος-δήμαρχος-χανίων-ο-μανώ-29082

dimo allazeiΤην πρόθεση του να είναι εκ νέου υποψήφιος για Δήμαρχος Χανίων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανακοίνωσε σήμερα και επισήμως ο νυν Δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα το μεσημέρι στο περιθώριο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης “Χανιά, ο Δήμος μας αλλάζει”, στην οποία ο κ. Σκουλάκης είναι επικεφαλής.

Σε δήλωση του στη Νέα Τηλεόραση  ο  Μανώλης  Σκουλάκης τόνισε ότι:

“Ως δημοτική ομάδα, όταν κατεβήκαμε στις εκλογές για τον Δήμο Χανίων, ανακοινώσαμε ένα πρόγραμμα οκταετίας. Εάν διαπιστώσουμε ότι η κοινωνία το θέλει, τότε εγώ προσωπικά αλλά και όλη η ομάδα και θέλει και μπορεί να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια και να ολοκληρώσει το πρόγραμμα που έχουμε εκπονήσει από κοινού”.

 

Πηγή: Νέα Τηλεόραση

5 thoughts on “Ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων ο Μανώλης Σκουλάκης

  1. ο fourogatos το ‘ριξε στο καλαμπούρι με τς αρχόντους μας

    Εγώ προτιμώ να το λέω στα ίσα: Παρά την φαινομενική [στα mainstream ΜΜΕ] παντοδυναμία των σοβαρών και υπευθύνων δυνάμεων της Λιτότητας, της Ευρωυποδούλωσης, της Εθνικής Εκποίησης & Μειοδοσίας, οψόμεθα εις Φιλίππους, ξεφτίλες..!

  2. Αυτό που γίνεται ξεπερνάει κατά πολύ τα γατάκια, τα υστερόβουλα γουρούνια των τύπου «Σοσιαλιστών» του ΠαΣόΚ, και του μέσου ελληναρα της επονομαζόμενης «Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης»…

    Εχει σημάνει παγκοσμίως το παρασύνθημα για επιστροφή στον εργασιακό ζόφο του 19ου αι… http://www.youtube.com/watch?v=KVXaJ30CXC0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook