Ν.Ο.Χανίων | Το «πάλεψε» αλλά έχασε από Αργοστόλι (10-5)

ν-ο-χανίων-το-πάλεψε-αλλά-έχασε-από-α-14206

nox-genikiΠαρά την ισορροπία που υπήρχε στο μεγαλύτερο διάστημα στο παιχνίδι, το Αργοστόλι πήρε τη νίκη απέναντι στον Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES με σκορ 10-5 για τη 17η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Η Χανιώτικη ομάδα, για την οποία ήταν το δεύτερο σερί ματς μέσα σχεδόν σε ένα 24ωρο, το «πάλεψε», αλλά το Αργοστόλι με 2 καθοριστικά γκολ στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, μετέτρεψε το έως τότε ρευστό 8-5 σε 10-5 κατακτώντας μια νίκη που το κάνει να ελπίζει ότι θα καταλάβει την 4η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι ως γνωστόν το παιχνίδι, μετά από αίτημα του Ναυτικό Ομίλου Χανίων, διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΕΚ LINES 10-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 2-0, 5-4, 2-0

Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος 1, Στελάτος 3, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης 1, Δουδέσης Π. 1, Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 1, Μάναλης.

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΕΚ LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Σολογάνης, Μπιτσάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 1, Χατζηδάκης Εμ., Βιζυράκης 1, Βλοντάκης 3, Σκουμπάκης, Μυγιάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαμιανάκης, Κουρτίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook