Ν.Ο.Χανίων: Στην Αθήνα για να παίξει με Χίο και Αργοστόλι

ν-ο-χανίων-στην-αθήνα-για-να-παίξει-με-χ-24375

nox 3Για δύο μαζεμένα παιχνίδια στην Αθήνα αναχώρησε χθες το βράδυ, ακτοπλοϊκώς, από τα Χανιά η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή (22/3) όπου αντίπαλος θα είναι η Χίος για τη 16η αγωνιστική ενώ το Σάββατο (23/3) θα ακολουθήσει το Αργοστόλι, αγώνας που συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1.

Στόχος για το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη είναι οι καλές εμφανίσεις απέναντι σε δύο ομάδες με καλύτερο και πιο έμπειρο ρόστερ και σίγουρα πιο προπονημένες. «Νομίζω ότι αυτό που κάνουμε εμείς σε αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο προπόνηση παρά να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα», είναι το σχόλιο του τεχνικού του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES, για να συνεχίσει: «Με την προετοιμασία που κάνουμε δε μπορούμε να χτυπήσουμε τέτοιες ομάδες που είναι σε καλύτερο επίπεδο απ’ ό,τι εμείς και σίγουρα πιο πλήρεις».

Αναλυτικά η αποστολή για τα Χανιά αποτελείται από τους: Γαλανίδη, Κοκονά, Παπασηφάκη, Μπατάκη, Πετρόχειλο, Βιζυράκη, Σκουμπάκη, Χατζηδάκη, Χαριτάκη, Σουλογάνη, Μυγιάκη, Μπιτσάκη και Βλοντάκη.

Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης. Με τη Χίο η ώρα έναρξης έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι και με το Αργοστόλι στις 16:30.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook