Ν.Ο.Χανίων: Κόντρα στα προβλήματα, για νίκη στο Φάληρο

ν-ο-χανίων-κόντρα-στα-προβλήματα-για-ν-24375

nox 3Με πάρα πολλά προβλήματα, απόρροια του γεγονότος ότι το κολυμβητήριο Χανίων παρέμεινε κλειστό όλες τις προηγούμενες ημέρες, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES αναχωρεί την Παρασκευή (8/3) για την Αθήνα όπου το Σάββατο (9/3) θα τεθεί αντιμέτωπος του Παλαιού Φαλήρου για την 15η αγωνιστική της Α1.

Στόχος για την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, που λόγω τιμωρίας θα βρίσκεται στην κερκίδα με τον Γιάννη Ζαγουράκη να είναι στον πάγκο, είναι η νίκη, αν και όλα αυτά τα προβλήματα παίζουν σίγουρα σημαντικό ρόλο. Για το δε Π. Φάληρο, το ματς χαρακτηρίζεται σαν «τελικός» για την παραμονή του, όταν αυτή τη στιγμή είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

«Στόχος είναι η νίκη, όμως είναι πολύ δύσκολο από την άποψη ότι κάναμε μία μόνο προπόνηση αυτές τις μέρες», δηλώνει ο Μάκης Βολτυράκης, για να συνεχίσει: «Πάμε κάτω από δύσκολες συνθήκες να παίξουμε καθώς πιάσαμε μπάλα μετά από μια εβδομάδα… Έχουμε πολλές απουσίες, είναι και η δική μου τιμωρία, καθώς δεν επιτρέπεται να είμαι στον πάγκο… Όλα αυτά δυσκολεύουν. Αν οι συνθήκες ήταν πιο φυσιολογικές θα κερδίζαμε. Τώρα, δεν το γνωρίζω… Παρόλα αυτά, θα το προσπαθήσουμε».

Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES είναι η εξής: Γαλανίδης, Κοκονάς, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Βιζυράκης, Χαριτάκης, Σολογάνης, Μυγιάκης, Μπιτσάκης, Χατζηδάκης, Σαρτζετάκης, Βλοντάκης.

Το ματς έχει ώρα έναρξης τις 15.00 και οι διαιτητές που έχουν οριστεί, είναι οι κύριοι Σκαλοχωρίτης και Πολυχρονόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook