Ν.Ο.Χανίων | Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Χίο

ν-ο-χανίων-δεν-τα-κατάφερε-απέναντι-στ-42439

Η καλή εμφάνιση του α’ ημιχρόνου δεν στάθηκε αρκετή για τον Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES να του χαρίσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Χίο, που ήταν η νικήτρια με σκορ 10-4, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 16η αγωνιστική της Α1.

Xaritakis2Η Χανιώτικη ομάδα παρά τις απουσίες της, καθώς δεν έπαιξε ο Αντώνης Βλοντάκης, κατάφερε να είναι ανταγωνιστική, απόδειξη ότι το α’ μέρος έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3. Στην επανάληψη όμως, η Χίος με επί μέρους σκορ 5-0 και 2-1 στην 3η και την 4η περίοδο αντίστοιχα, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 10-4.

Επόμενος πλέον αγώνας για την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη είναι το Σάββατο στις 16:30 κόντρα στο Αργοστόλι που και αυτός θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES – Ν.Ο. ΧΙΟΥ 4-10

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 2-2, 0-5, 1-2

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ANEK LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς 1, Σολογάνης, Μπιτσάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης 1, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 1, Χατζηδάκης, Βιζυράκης 1, Βλοντάκης, Σκουμπάκης, Μυγιάκης.

Ν.Ο. ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιμίδης, Κατσουλάκης, Κόχειλας Ι. 3, Θεοδωρλοπουλος 1, Κανδιόγλου, Βιτέλας 2, Κώστας, Φουντούλης Γιώρ. 1, Μπεριστιάνος 1, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής, Σωτηριάνος, Χατζηκυριακάκης 2

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παραϊκταρίδης, Κατσώνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook