Ντροπή και αίσχος | 26χρονος παρίστανε γυμνός το Θείο Βρέφος στα Χανιά και τον φωτογράφιζε ο φίλος του …

ντροπή-και-αίσχος-26χρονος-παρίστανε-γ-15105

dentro xania gymnos

 

Δεν είχε το Θεό του 26χρονος Σέρβος φοιτητής που παρίστανε γυμνός το… Θείο Βρέφος στη χριστουγεννιάτικη φάτνη του Δήμου Χανίων.

Άφωνοι μπροστά στο απίστευτο θέαμα έμειναν αστυνομικοί όταν πέρασαν μπροστά από την πλατεία της Αγοράς, όπου περαστικοί άλλοτε εξαγριωμένοι προσπαθούσαν να εκδιώξουν το σάτυρο και άλλοτε με τα κινητά τους απαθανάτιζαν τις σκηνές απείρου κάλλους.

Ο 26χρονος φοιτητής από τη Σερβία, υπό την επήρεια αλκοόλ, πόζαρε μέσα στη φάντη γυμνός, διακωμωδώντας τις σκηνές της Γέννησης. Την ίδια στιγμή τις πράξεις του κατέγραφε με το κινητό του και ο Λιθουανός φίλος του.

Άνδρες του ΤΑΕ Χανίων έσυραν άρον-άρον από την πλατεία τους δύο αλλοδαπούς, που κατέληξαν στα κρατητήρια προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τις πράξεις τους.

Κατηγορούνται για καθύβριση θρησκευμάτων και προσβολή δημοσίας αιδούς, ενώ αποδίδουν στο αλκοόλ την άκρως προσβλητική συμπεριφορά τους.

4 thoughts on “Ντροπή και αίσχος | 26χρονος παρίστανε γυμνός το Θείο Βρέφος στα Χανιά και τον φωτογράφιζε ο φίλος του …

  1. «Ε, όχι και στη φάτνη ρε κουμπάρε!»
    Ας φτιάξει μια μάντρα ο Διαγαλαξιακός, αν πραγματικά θέλει Τουρισμό, να μαντρώνει τους GAY PARADE.. Μη φάμε χι διεθνώς ΚΑΙ από τα χαρούμενα παιδιά, κρίμα είναι! 😛

  2. «άσε τη φάτνη, και πήδα στη μάντρα»
    Δήμαρχε πρότεινω ένα «πλοίο τς Αγάπης», να σαλπάρει για Μαχαιρούς, όποτε θα συνωστίζονται από κάτω αγανακτισμένοι: βοσκοί με μαγκούρες, θείτσες με κομποσχοίνια και άφωνοι (sic) αστυνομικοί!

  3. «Ντροπή και αίσχος»;! Σιγά ρε παιδιά, λίγο υπερβολικούς σας βρίσκω. Λίγη αίσθηση του χιούμορ δεν έχετε. Μια ζωή πουριτανοί οι Κρητικοί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook