Να είναι ανταγωνιστικό θέλει το Ρέθυμνο

να-είναι-ανταγωνιστικό-θέλει-το-ρέθυμ-3935

Με στόχο να παρουσιάσει για ένα ακόμη παιχνίδι ένα ανταγωνιστικό σύνολο το Ρέθυμνο Aegean δοκιμάζεται σήμερα (29/10)(19.00 ζωντανά από τη ΝΕΤ) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την 3η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ 2012-2013.

Όπως γίνεται αντιληπτό η αποστολή της ομάδας του Στέργιου Κουφού είναι ιδιαίτερα δύσκολη απέναντι στον ισχυρό Παναθηναϊκό, ο οποίος παρουσιάζεται και «λαβωμένος» μετά από την εντός έδρας ήττα του από τον Ολυμπιακό.

Σίγουρα το σημερινό παιχνίδι αντιμετωπίζεται στις τάξεις της Ρεθυμνιώτικης ομάδας χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αφού οι πράσινοι είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά ο Στέργιος Κουφός και οι παίκτες του θα ριχτούν στην μάχη για να κοντράρουν όσο περισσότερο γίνεται τον μεγάλο αντίπαλο τους. Η προετοιμασία του Ρέθυμνο Aegean ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με την συμμετοχή του Τζέι Κόβαν Μπράουν να αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό.

Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στην διάθεση του Στέργιου Κουφού, με την κατάσταση του Μάρκ Αντόνιο Κάρτερ να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία αφού η τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε είναι ελαφριάς μορφής.

ΚΟΥΦΟΣ: ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ

Έχοντας ως στόχο την βελτίωση της ομαδικής τακτικής περιμένει να δει την ομάδα του ο Στέργιος Κουφός στο σημερινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά, πως η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για το Ρέθυμνο Aegean, αλλά περιμένει να δει κάποια συγκεκριμένα πράγματα που έχει δουλέψει η ομάδα του όλη την εβδομάδα. «Εκτιμούμε πως δεν είναι και το πιο εύκολο παιχνίδι για εμάς. Θέλει απόλυτη προσήλωση σε όλα αυτά που δείξαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα μέσα στο ΟΑΚΑ και απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στόχος μας είναι να δείξουμε βελτίωση και εξέλιξη στην ομαδική τακτική. Αυτά τα στοιχεία θα επιδιώξουμε να δείξουμε και στο παιχνίδι της Δευτέρας. Αυτό το παιχνίδι είναι που θα μας βοηθήσει να ετοιμαστούμε για την δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει. Το άσχημο είναι πως ο Τζέι (σ.σ. Μπράουν) δεν έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ακόμη και να είναι στην αποστολή, θα είναι 50% έτοιμος για να παίξει. Αναγνωρίζουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού και θέλουμε να δείξουμε βελτιωμένοι και με καλύτερες εικόνες προσαρμογής και χημείας πάνω σε αυτά που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Στέργιος Κουφός.

ΛΑΤΟΒΙΤΣ: ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Από την πλευρά του ο Νταμίρ Λάτοβιτς χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια. Ο εκ των αρχηγών του Ρέθυμνο Aegean περιμένει το Ρέθυμνο Aegean να βγάλει ανταγωνιστικό πρόσωπο, αγωνιζόμενο χωρίς άγχος και διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια και παρά τις αλλαγές που έκανε στο ρόστερ του παραμένει πολύ δυνατός και ανταγωνιστικός.

Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και χωρίς άγχος να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί, ότι το καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε να δείξουμε συγκέντρωση, καθώς μόνο θετικά συμπεράσματα θα αποκομίσουμε από ένα τέτοιο ματς».

Πηγή: kritiki epitheorisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook