«Ναι στην πώληση των τυριών»

ναι-στην-πώληση-των-τυριών-2748

Την αντίθεσή τους, στην διάταξη που επεξεργάζεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία θα απαγορευτεί η πώληση των γαλακτοκομικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές, εκφράζουν οι κτηνοτρόφοι αλλά και οι τυροκόμοι του Νομού Χανίων.

Σύμφωνα με τον Μανούσο Σταυριανουδάκη,πρόεδρο των Κτηνοτρόφων Χανίων, » η απόφαση αυτή μας εξωθεί σε ακόμη μεγαλύτερη εξαθλίωση, καθώς τα προβλήματα του κλάδου μας είναι πολλά και τα έξοδα παραγωγή υπέρογκα.»

» Στο ίδιο μήκος, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ηρακλείου, Κώστας Καράτζης, που υποστηρίζει ότι,

«με τον τρόπο αυτό, το υπουργείο ωθεί το καταναλωτικό στην αγορά των εισαγομένων προϊόντων, όπως για παράδειγμα το Γερμανικό γάλα αντί του Ελληνικού.

Το εισαγόμενο γάλα όμως θα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές έχει υποστεί αρκετή επεξεργασία με αποτέλεσμα, να καταστρέφονται τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, ελέγχοντας την τροφή, μπορείς να ελέγξεις τους λαούς.»

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως, σε ότι αφορά, τα προϊόντα που πωλούνται στις λαϊκές αγορές, τηρούνται οι συνθήκες συντήρησης και υγιεινής των τυριών, αφού είναι αποθηκευμένα σε ψυγεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook