Νίκη – ανάσα για Πλατανιά, 2-0 τον Απόλλωνα

νίκη-ανάσα-για-πλατανιά-2-0-τον-απόλλων-107101

BF8F2C4344546CA3D109252C8530F3E7Ύστερα από πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη στα Χανιά, ο Πλατανιάς τα κατάφερε! Με την… αύρα του Αναστόπουλου στον πάγκο για πρώτη φορά, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 11η αγωνιστική.

Οι Γουνδουλάκης (43’) και Κάταϊ (62’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ που έδωσαν σημαντική βαθμολογική ώθηση στην ομάδα τους, ανεβαίνοντας στους 11 πόντους, την ώρα που η «ελαφρά ταξιαρχία» πραγματοποίησε ακόμα μια «άοσμη» εμφάνιση και παραμένει χαμηλά και στο +1 από την ουραγό Βέροια.

Το ματς

Χαρά… Θεού στα Χανιά, λίγος κόσμος στις εξέδρες με τον Πλατανιά να δείχνει περισσότερη διάθεση για να κάνει παιχνίδι. Δίχως να φαίνεται απειλητικός, έχοντας μια φλύαρη υπεροχή στο χώρο του κέντρου, ο Απόλλων Σμύρνης ισορρόπησε το παιχνίδι και κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Φάσεις δεν υπήρχαν σε ένα κακό ματς, με πολύ κόσμο στο κέντρο, αρκετά λάθη και λάθος συνεργασίες.

Χαρακτηριστικό πως φτάσαμε στο 36’ για την πρώτη υποψία ευκαιρίας, όταν οι Κρητικοί συνεργάστηκαν ωραία, όμως η τελική προσπάθεια του Αγκιλέρα ήταν κακή, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Κι ενώ δεν φαινόταν πως κάτι θα αλλάξει στο πρώτο μέρος, ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι μετά από «πολιορκία» (τρία σερί κόρνερ) στην άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Τσεμπερίδη να ανατρέπει τον Τόρες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γουνδουλάκης και μπορεί αρχικά ο Τζόρβας να απέκρουσε, όμως ο άσος του Πλατανιά πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η «ελαφρά ταξιαρχία» θα μπορούσε να είχε ξαναμπεί στο… κόλπο, αλλά ο Μπλάζεκ σπατάλησε την ευκαιρία που του δόθηκε. Κι αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, οι Κρητικοί «τιμώρησαν» τους αντιπάλους του στο 62’ με τον Κάταϊ να κάνει πολύ ωραία ενέργεια, να νικάει τον Τζόρβα και να γράφει το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια νίκης! Τα λεπτά περνούσαν, η ομάδα του Αναστόπουλου έβγαζε το γνωστό γνώριμο του προπονητή του, την «σφιχτή» άμυνα, δεν άφηνε χώρους, ενώ από την άλλη οι παίκτες του Τεννέ δεν φαινόταν πως μπορούν να αλλάξουν την… μοίρα του παιχνιδιού.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα έκανε και νωρίς τις αλλαγές του, με αποτέλεσμα ο Δεληζήσης να αγωνιστεί για 20 λεπτά με ένα πρόβλημα τραυματισμού και να μην μπορεί να είναι ο εαυτός του. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, ενώ μάλιστα ο Πλατανιάς θα μπορούσε να δώσει πιο θριαμβευτικό χαρακτήρα στη νίκη του απέναντι στον κακό Απόλλωνα, αλλά ο Τόρες έκανε κακό γύρισμα στις καθυστερήσεις και σημάδεψε το δοκάρι, με το 2-0 να μένει ως το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ραφαέλ, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (88’ Στόλερ), Μπέλιτς (60’ Σιώπης), Γουνδουλάκης (83’ Πόποβιτς), Τόρες

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Ιντζίδης, Γιακουμάκης, Κάστελς

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Κόρμπος, Διαμαντής (46’ Παντελιάδης), Άλβαρεζ, Γκουέλα, Καμαρά, Μπλάζεκ (65’ Τσιλιγκίρης), Τσεμπερίδης (56’ Μίνγκας), Φαρινόλα

Στον πάγκο: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Βέρτζος, Μπάρκογλου.

Πηγή: sport-fm

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook