Νέο κρούσμα στην Κατερίνη | Νάρκωσε ηλικιωμένη με χυμό και τη λήστεψε!

νέο-κρούσμα-στην-κατερίνη-νάρκωσε-ηλι-115211

tsiganes ypnotiko

Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγγελθεί το τελευταίο διάστημα σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ μόλις χθες εξιχνιάστηκαν τρεις τέτοιες περιπτώσεις που έλαβαν χώρα στο Βόλο

Πυκνώνουν οι ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, τους οποίους επιτήδειοι υπνωτίζουν, πείθοντάς τους πρώτα να καταναλώσουν διαφημιστικούς χυμούς που όμως περιέχουν αναισθητική ουσία.

Το τελευταίο κρούσμα καταγγέλθηκε στην Κατερίνη από μία 76χρονη. Σύμφωνα με την καταγγελία της, χθες το μεσημέρι, άγνωστη γυναίκα εμφανίστηκε στο διαμέρισμά της και την προέτρεψε να καταναλώσει χυμό από συσκευασία που έφερε μαζί της και υποτίθεται προωθούσε.

Η καταγγέλλουσα, αφού ήπιε τον χυμό, έχασε τις αισθήσεις της κι όταν συνήλθε, λίγες ώρες αργότερα, διαπίστωσε ότι είχαν αφαιρεθεί από το σπίτι της διάφορα κοσμήματα. Από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Κατερίνης διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση.

Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγγελθεί το τελευταίο διάστημα σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ μόλις χθες εξιχνιάστηκαν τρεις τέτοιες περιπτώσεις που έλαβαν χώρα στο Βόλο.

Ως δράστιδες ταυτοποιήθηκαν τρεις γυναίκες Ρομά, οι οποίες αναζητούνται. Μάλιστα, ύστερα από διάταξη της εισαγγελίας πλημμελειοδικών Βόλου, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τους. (ΕΔΩ)

 

Πηγή: protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook