Νέες δυνατότητες χρηματοδότησης νέων επιχειρήσεων στο Ηράκλειο

νέες-δυνατότητες-χρηματοδότησης-νέω-41795

ΗΡΑΚΛΕΙΟΠοιες είναι οι δυνατότητες και τα προγράμματα χρηματοδότησης για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων; Σε αυτά τα ερωτήματα έρχεται ν΄απαντήσει εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:30 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (αίθουσα Καστελάκη).

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι Αναπτυξιακές Συμπράξεις Δίαυλος Απασχόλησης Δήμου Ηρακλείου και Δρόμοι Απασχόλησης που υλοποιούν τα προγράμματα Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες Δήμου Ηρακλείου και Ισότιμη Πρόσβαση αντίστοιχα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για την ενημέρωση των ωφελουμένων των παραπάνω προγραμμάτων, μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επιλογής ωφελουμένων, αλλά είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να την παρακολουθήσει.
Πιο ειδικά θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες χρηματοδότησης για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων που προσφέρουν τα προγράμματα: Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας, Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου Υπηρεσιών, ΟΠΑΑΧ και LEADER.

Στόχος είναι να ενημερωθούν οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων ΤΟΠΕΚΟ έτσι ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες χρηματοδότησης που υπάρχουν σήμερα.

Tα προγράμματα ΤΟΠΕΚΟ υλοποιούνται στο πλαίσιο της δράσης 3 της κατηγορίας Παρέμβασης 1: Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013, το οποίο σχεδίασε και διαχειρίζεται το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook