Ν.Ο.Χανίων: 3η σερί νίκη με Αντώνη Βλοντάκη

ν-ο-χανίων-3η-σερί-νίκη-με-αντώνη-βλοντά-7596

nox vlontakisΣυνέχεια στην ανοδική του πορεία έδωσε χθες  Σάββατο ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES, κερδίζοντας και τον Ν.Ο. Πατρών με σκορ 10-6 για τη 10η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη έφτασε έτσι στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της και τους 12 βαθμούς, γεγονός που της επιτρέπει να ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία.

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης βρήκε τον Ν.Ο.Χ. να προηγείται μετά το τέλος του πρώτου 8λεπτου με σκορ 4-2, ωστόσο ένα κακό δεύτερο 8λεπτο έφερε την Πάτρα μπροστά με 4-5, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στην 4η και τελευταία περίοδο όπου το έως τότε ισόπαλο 5-5 μετατράπηκε σε 10-6 για τη Χανιώτικη ομάδα.

Σπουδαίο παιχνίδι επιθετικά πραγματοποίησε ο Αντώνης Βλοντάκης με 6 τέρματα, για να τον ακολουθήσει με 3 ο Πετρόχειλος και 1 ο Χαριτάκης.

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΕΚ LINES (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Σουλογάνης, Μπιτσάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος 3, Χαριτάκης 1, Σκουμπάκης, Βιζυράκης, Βλοντάκης 6, Μαζοκοπάκης, Χατζηδάκης, Μιγιάκης, Δασκαλάκης

Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Αγιαννιτόπουλος, Δανούρδης 1, Πολάτος, Κανελλόπουλος 1, Ξανθόπουλος, Τοράκης, Φύκουρας 1, Μπέκοβιτς 3, Λεβεντάκος, Γκότσης, Καρβουντζής, Λιβαθηνός, Χρυσανθόπουλος, Λουκόπουλος

8ΛΕΠΤΑ: 4-2, 0-3, 1-0, 5-1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook