Μπράβο μας… | Γερμανοί Νεοναζί στη Βουλή των Ελλήνων !

μπράβο-μας-γερμανοί-νεοναζί-στη-βουλ-30040

xrysiaygi1Οι σχέσεις της Χρυσής Αυγής με τη γερμανική ακροδεξιά αποτυπώνονται σε δημοσίευμα γερμανικής νεοναζιστικής ιστοσελίδας.

Γερμανοί εθνικιστές μετείχαν στο «συλλαλητήριο» για τα Ιμία, ενώ επισκέφθηκαν και τη Βουλή.

Στο δημοσίευμα του ιστότοπου «Freies Netz Süd» -όπου γίνεται αναφορά στο εκλογικό ποσοστό που συγκέντρωσε ένα «ανοιχτά ναζιστικό κόμμα», όπως η Χρυσή Αυγή- δημοσιεύονται φωτογραφίες από το εσωτερικό του Κοινοβουλίου, το οποίο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία εθνικιστών από τη Φρανκονία.

xrysiaygi2

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται ο δημοτικός σύμβουλος Νυρεμβέργης Σεμπάστιαν Σμάους, ο οποίος είναι εκλεγμένος με το σχηματισμό «Πρωτοβουλία Πολιτών: Ξένοι Στοπ» που θεωρείται «βιτρίνα» του ακροδεξιού NPD (το οποίο η γερμανική πολιτεία επιδιώκει να απαγορεύσει) και ο εθνικιστής από τη Φρανκονία, Ματίας Φίσερ, μαζί με το Νίκο Μιχαλολιάκο και άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

One thought on “Μπράβο μας… | Γερμανοί Νεοναζί στη Βουλή των Ελλήνων !

  1. http://ametroepeia.pblogs.gr/2010/11/aima-timh-hrysh-plhgh.html
    Βλαμμένοι και με δηλητηριασμένη την ψυχή με overdose Μίσους, ο ναζιστές..
    Και ενώ γνωρίζουν τις αθλιότητες που έκαναν τα πρότυπά τους..

    Πολύ χειρότεροι από το μέσο Γερμανό του 1940. Εάν ένας ναζί Ευρωπαίος έβλεπε λόφους από κορμιά, π.χ το 1941, δεν θα την έκανε με την πρώτη ευκαιρία από το τρελάδικο, το ..Ράιχ των χιλίων ετών? http://www.google.gr/search?q=dachau+corpses

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook