Μητέρα έκανε «δώρο» στον εραστή της την 18χρονη κόρη της…

μητέρα-έκανε-δώρο-στον-εραστή-της-τη-107346

viasmosΤον εφιάλτη από τον εραστή της μητέρας της βίωνε εδώ και τέσσερα χρόνια μία 18χρονη μαθήτρια από τη Ρόδο. Όπως αποκάλυψε στις Αρχές, ο πατριός της τη βίαζε από 14 ετών, με την συναίνεση και προτροπή της ίδιας της μητέρα της…

Όπως αποκαλύπτει η «Ροδιακή», σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, βιαζόταν από τον 51χρονο πατριό της, ενώ όταν αρνούνταν να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, η ίδια της η μητέρα την «τιμωρούσε» αφήνοντας της πολλές φορές, ακόμη και νηστική! Σε άθλια κατάσταση η 18χρονη πήρε την απόφαση να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που περνάει εδώ και τέσσερα χρόνια. Κατήγγειλε τον πατριό και την μητέρα της στις διωκτικές Αρχές και σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Όπως κατέθεσε η μαθήτρια, όταν αντιδρούσε στον εφιάλτη που ζούσε, είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τον πατριό και την μητέρα της, η οποία μάλιστα την «τιμωρούσε» για την άρνηση της, βρίζοντας την ή αφήνοντας την ακόμη και χωρίς φαγητό… Μάλιστα ο πατριός της την εκφόβιζε ώστε να μην τον καταγγείλει στην αστυνομία, αφού όπως της έλεγε «αν το κάνει, κανείς δεν θα την πιστέψει, διότι είναι όλοι «δικοί» του». Η κοπέλα τόλμησε και τώρα φιλοξενείται από το σύλλογο κακοποιημένων γυναικών.

Οι ποινικές διώξεις Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε σε βάρος του 51χρονου πατριού ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για: Βιασμό κατ” εξακολούθηση Αποπλάνηση παιδιού που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ” εξακολούθηση Κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που ο παθών δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ” εξακολούθηση και από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο.

Ο εισαγγελικός λειτουργός άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και για την 40χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε όλα τα αδικήματα που βαραίνουν τον 51χρονο σύζυγό της.

 

Πηγή : eirinika

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook