Με κατοίκους της Παλιάς πόλης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χανίων

με-κατοίκους-της-παλιάς-πόλης-συναντή-17307

skoulakis katoikoiΗ πορεία του έργου «Κατασκευή σύγχρονων δικτύων υποδομής – Διαμόρφωση – Αποκατάσταση Οδών στο Δυτικό Τμήμα της Παλιάς Πόλης», ήταν το αντικείμενο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους Χανίων,Νίκο Ξυνίδη και Μανούσο Λιονάκη, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν την Παλιά Πόλη αλλά και να συζητήσει με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες για τα τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από την υλοποίηση του έργου, λόγω και της ιδιαιτερότητας της εν λόγω περιοχής.

«Είναι αναπόφευκτο να δημιουργούνται προβλήματα από ένα τέτοιο μεγάλο έργο.

Όμως, με την υλοποίηση του, σε συνδυασμό με παρόμοιο που εκτελέστηκε στο Ανατολικό Τμήμα της Παλιάς Πόλης (περιοχή Σπλάντζιας) αλλά και του έργου στο Κεντρικό Τμήμα της, θα επιτευχθεί η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των συγκεκριμένων περιοχών.

Παράλληλα, η απόλυτη προστασία και πυρόσβεση της Παλιάς Πόλης, προς όφελος κατοίκων, καταστηματαρχών και επισκεπτών της,»

τόνισε ο Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος ζήτησε την κατανόηση και τη συνεργασία όλων.

Η περιοχή επέμβασης αφορά τις συνοικίες του ΤοπΧανά και της Εβραϊκής.

Το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης του ανέρχεται στο ποσόν των 2.080.000,00 €, ενώ ο προϋπολογισμός σύμβασης εκτέλεσής του στο ποσόν του 1.174.495,00 €.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook