Με απόφαση της ΠΟΕ – ΟΤΑ σταματούν οι κινητοποιήσεις στους δήμους

με-απόφαση-της-ποε-οτα-σταματούν-οι-κ-11495

poe-otaΠροσωρινή διακοπή των κινητοποιήσεων προκειμένου να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, ενόψει ενδεχόμενης νέας σύγκρουσης με την κυβέρνηση, στην περίπτωση που γίνουν απολύσεις το 2013, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Όπως σημειώθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, για τις επόμενες ημέρες οι σύλλογοι-μέλη της Ομοσπονδίας καλούνται να οργανώσουν συλλογικές διαδικασίες συζήτησης για την επόμενη ημέρα του αγώνα.

Συγχρόνως, οι εργαζόμενοι καλούνται να εκτιμήσουν και να αξιολογήσουν τη δράση τους.

«Να αποτιμήσουμε κριτικά τα λάθη και τις αδυναμίες όλων», όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος.

Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν ημέρα με την ημέρα οι προσφυγές για προσωρινή διακοπή της διαθεσιμότητας από εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μετά τις αποφάσεις των δικαστηρίων της Ξάνθης, της Κοζάνης, την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και του δικαστηρίου της Πάτρας, σειρά έχουν νέες προσφυγές.

Αύριο εκδικάζεται η προσφυγή εργαζομένων στους δήμους Αθηναίων και Σπάτων-Αρτέμιδος (που αφορά 40 άτομα), ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδικασθεί η προσφυγή 19 εργαζομένων από το δήμο Νέας Ιωνίας.

Επίσης, προσφυγές γίνονται από εργαζόμενους σε Άρτα, Βόλο και Ιωάννινα, ενώ καθημερινά αυξάνει ο αριθμός όσων εργαζομένων προσφεύγουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook