»Μεταμφιεσμένα» προφυλακτικά έρχονται με κούριερ

μεταμφιεσμένα-προφυλακτικά-έρχοντ-28211

Delivery… με προφυλάξεις. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ονομασία του νέου application που προσφέρει διάσημη εταιρεία προφυλακτικών στο Ντουμπάι.

Επειδή το σεξ πρέπει να γίνεται πάντα με προφυλάξεις, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει προφυλακτικά μέσω του κινητού του κινητού του τηλεφώνου και ένας κούριερ να του τα παραδώσει άμεσα και χωρίς να το καταλάβει κανείς, όπως δημοσιεύει και η Daily News.

Πιτσαδόρος, τουρίστας χωρίς προσανατολισμό και όργανο της τάξης είναι κάποιοι από τους ρόλους που ενσαρκώνουν οι υπάλληλοι της εταιρείας, οι οποίοι έχουν στόχο να δώσουν μία »μεταμφιεσμένη» χείρα βοηθείας.

Η παράδοση γίνεται από τις 16.00-04.00, το έτερον ήμισυ δεν καταλαβαίνει το παραμικρό και ο χρήστης του app βγαίνει από τη δύσκολη θέση να τρέχει στους δρόμους αναζητώντας ανοικτό φαρμακείο ή περίπτερο, καταστρέφοντας τη μαγεία της στιγμής.

Η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει την υπηρεσία και σε άλλες χώρες και επικοινωνεί την καμπάνια »SOS Προφυλακτικά» μέσω του facebook.

Παρόμοια υπηρεσία αλλά σε μικρότερο επίπεδο προσφέρει οργάνωση, στο Κολέγιο του Νιου Τζέρσι που αποστέλλει προφυλακτικά την κρίσιμη στιγμή στους φοιτητές του.

Η διαφήμιση εκτός από κατατοπιστική είναι αν μη τι άλλο ευφάνταστη και διασκεδαστική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook