Μεγάλες στιγμές | Τρεις Πρόεδροι, τέσσερις πρωθυπουργοί και χιλιάδες κόσμου για τον Καραμανλή

μεγάλες-στιγμές-τρεις-πρόεδροι-τέσσε-37742

Στο Μέγαρο Μουσικής και την εκδήλωση μνήμης για τα 15 χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή συγκεντρώθηκε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

karamanlis-megaro-ekdilwsi-660

Στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, και οι πρώην Πρόεδροι Κωστής Στεφανόπουλος και Χρήστος Σαρτζετάκης, ο πρόεδρος του «Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής» Πέτρος Μολυβιάτης, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι πρώην πρωθυπουργοί Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης και Κώστας Καραμανλής που «αποθεώθηκε» κατά την είσοδό του στο χώρο.

1 (2)

1 (3)Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος που κάθισε σχεδόν δίπλα με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα (ανάμεσά τους βρέθηκε ο διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Γιάννης Μάνος), ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Παράλληλα, στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής βρέθηκαν δεκάδες πολιτικά και μη πρόσωπα που παρακολούθησαν την εκδήλωση. Ανάμεσά τους ήταν ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Αχιλλέας Καραμανλής

idrima karamanlis (2)

Δεν παρευρέθησαν η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος δικαιολογήθηκε πως έπρεπε να παραστεί σε εκδήλωση του κόμματός του την ίδια ώρα -αν και υπάρχουν φήμες πως έπαιξε ρόλο η άρνηση των διοργανωτών να του δώσουν βήμα. Αντίθετα, δεν απευθύνθηκε ποτέ πρόσκληση για να παρευρεθεί στην εκδήλωση στον γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.

 

Πηγή:  iefimerida.gr

5 thoughts on “Μεγάλες στιγμές | Τρεις Πρόεδροι, τέσσερις πρωθυπουργοί και χιλιάδες κόσμου για τον Καραμανλή

  1. ΘΑΥΜΑ..ΘΑΥΜΑ..ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ..ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ [ΟΙ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ] ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ..ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΛΑΜΕΝΕ ΤΣΙΠΡΑ………………………………………………………………………..

  2. Οταν Δεξιοί παπατζήδες, όπως π.χ. ο Αδ. Γεωργιάδης, αναφέρονται σε σοβιετικότητα της Ελληνικής Οικονομίας από το 1945 και μετά, βεβαίως και αναφέρονται στο έργο του Κ. Καραμανλή του Πρεσβυτέρου, με τις μαζικές εθνικοποιήσεις στις οποίες προέβη το διάστημα 1974-78, μιμούμενος ποικίλα επιτυχημένα παραδείγματα: όπως π.χ. New Deal του FDR, μεταπολεμικές Γαλλία, Γερμανία, αλλά και την Αίγυπτο του Νάσσερ. Οπότε, τουλάχιστον η αναφορά στον μεταπολεμικό «εθνάρχη» της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, δεν αποτελεί ασυνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ..

    Όμως αυτή η πραγματικότητα δεν μας αρκεί για την όψιμη τακτική ψηφομαζώματος του Αλέξη!

    Οι παρακάτω σκέψεις δεν περιλάμβαναν το ΣΥΡΙΖΑ, όταν γράφτηκαν.. Αλλά στο βεβαιώνω Λαφαζάνη, αλάνι, μας χάνεις: http://ametroepeia.pblogs.gr/2012/12/to-pathos-ths-exoysias.html

  3. ώραια το διατύπωσε ο Δημήτρης Παππάς του Super FM, σήμερα το πρωί:

    Εξουσία βλέπει στην Ελλάδα, όποιος λαοπλάνος κερδίσει τον «μεσαίο χώρο».. Παραθέτω: «Αυτοί τον μεσαίο, και ο κοσμάκης επί του μέσαιου.. Και όποιος ενοχλήθηκε, δεν πειράζει.. Ας πάει να πληρώσει κανένα λογαριασμό..» 😀

    Να συμπληρώσω τώρα εγώ, ότι «Κέντρο», «Μεσαίος Χώρος», δεν υπάρχει: Πρόκειται απλά για όλους όσους -κακώς!- δεν ενδιαφέρονται/ασχολούνται με το τι συμβαίνει γι’αυτούς, χωρίς αυτούς.. Αντιθέτως, αφήνονται στις στιβαρές προθέσεις του πιο καταφερτζή, ή μήπως του πρώτου τυχόντα αλανιάρη που επιλέγεται από τους ολιγάρχες, και σμπρώχνεται ως Μεσσίας για το τέρμινο…

  4. Η ατιμασμένη Ελλάδα οφείλει να επαναστατήσει εναντίον της Υστεροβουλίας, όσο και εναντίον της Βλακείας… Είναι πλέον κάτι παραπάνω από προφανής η παράδοση των πολιτικών Εξουσιών από τους εκλεγμένους πολιτικούς, και της παραλαβής τους από τοπικούς και διεθνείς ολιγάρχες. Πρέπει να εξεγερθούμε. Να καταγκρεμνίσουμε τους απαράδεκτους που χειρίζονται τις Εξουσίες στη χώρα μας. Sic semper tyrannis..!

    Βέβαια, η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής, φρονώ πως δεν θα είναι ο σωρός από μελλοντικά μέτρα του Μαύρου Μετώπου των ΠαΣοΚοΝουΔουΔημΑριτών, ή άλλων προθύμων συνεργατών της ευρωυποδούλωσης, αλλά τυχόν κωλοτούμπα ενός κυβερνώντος ΣΥΡΙΖΑ!
    http://stavrochoros.pblogs.gr/2013/03/o-syriza-twn-diapistefthriwn-.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook