Μαρκογιαννακης με Μουζακίτη και Πεπονή για την επίμαχη λίστα!

μαρκογιαννακης-με-μουζακίτη-και-πεπο-30819

ÂÏÕËÇ ÅÎÅÔÁÓÔÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÕÐÏÈÅÓÇ ÔÇÓ SIMENS / ÌÁÑÔÑÁÓ Ï  ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÁÑÊÏÃÉÁÍÍÁÊÇÓ ÐÑÙÇÍ ÕÐÏÕÑÃÏÓ (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)Για περισσότερο από μία ώρα ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης συζητούσε με τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και και Σπύρο Μουζακίτη στο γραφείο τους τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ενημέρωσε τους δύο εισαγγελείς για την εξέλιξη των καταθέσεων των μαρτύρων στην προανακριτική, τα δεδομένα που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα αλλά και για τις σκέψεις του ως προς την περαιτέρω εξέλιξή της έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο ομάδα βουλευτών θα παραλάβει το usb με τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ που ήρθε από το Παρίσι αλλά και τα ονόματα που βρίσκονται στο usb του Ιωάννη Διώτη.

Τα usb θα παραδοθούν μόνο σε όσους βουλευτές το επιθυμούν καθώς είναι αρκετοί εκείνοι που έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να το παραλάβουν.

Επίσης, την Τετάρτη θα παραδοθεί στην προανακριτική επιτροπή το πόρισμα των πραγματογνώμων για το USB του κ. Διώτη αλλά και για το CD που ήρθε από το Παρίσι.

Τις προσεχείς ημέρες θα κληθούν για να καταθέσουν στην επιτροπή οι υπεύθυνοι του λογαριασμού των 500.000.000 ευρώ που υπάρχει στη λίστα, και ανάμεσα τους και η κυρία Παντελή.

Επίσης, ο κ. Μαρκογιαννάκης θα προτείνει στα μέλη της επιτροπής από την επόμενη βδομάδα να συνεδριάσουν και Δευτέρα απόγευμα και Τρίτη πρωί προκειμένου να προλάβουν την εξέταση όσο το δυνατόν περισσότερων μαρτύρων καθώς η επιτροπή θα ζητήσει παράταση των εργασιών της που κανονικά έπρεπε να ολοκληρωθούν στα τέλη Φεβρουαρίου.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook