Μαρκογιαννάκης σε Κωνσταντοπούλου: Θα με κάνετε ντα- ντα;

μαρκογιαννάκης-σε-κωνσταντοπούλου-θ-56770

marko konstantoΝέο επεισόδιο είχαμε σήμερα στην Προανακριτική με τους συνήθεις πρωταγωνιστές. Τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και οι δύο χρησιμοποίησαν πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς όπως θα διαπιστώσετε και από τα παρακάτω αποσπάσματα.

Η αρχή έγινε όταν η κ. Κωνσταντοπούλου εγκάλεσε τον κ. Μαρκογιαννάκη γιατί δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και δεν του έχει απευθύνει επίσημη κλήτευση για να καταθέσει αυτοπροσώπως στην επιτροπή.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είχαμε πει από την προηγούμενη Πέμπτη να το κάνετε. Γιατί δεν το κάνατε;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ: Ντα-ντα θα με κάνετε; Δεν το ξανακάνω! Δεν το ξανακάνω! Εντάξει, συγχωρείστε με, κυρία μου!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Προφανώς έχετε άλλα πράγματα στο μυαλό σας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Συγχωρείστε με δεν το ξανακάνω. Μην με ξαναδείρετε!

Στην συνέχεια τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο όταν ο πρόεδρος της επιτροπής έδωσε οδηγίες στον υπάλληλο της Βουλής να εντοπίσει τον επιχειρηματία μέσω των πενταψήφιων αριθμών που δίνουν πληροφορίες για τους τηλεφωνικούς καταλόγους.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Κύριε Μακρή, σας παρακαλώ, πηγαίνετε στο γραφείο σας. Θα χρησιμοποιήσετε το 11880, το 11888, το 11850. Εγώ δεν έχω το τηλέφωνο.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Υπάρχει και το πενταψήφιο του ΕΟΠΥΥ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Τον ΕΟΠΥΥ τον χρειάζεστε, εσείς, κυρία συνάδελφε -είναι προφανές- και, μάλιστα, ειδικευμένης γνώσης γιατρό.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Μαρκογιαννάκη, δεν θα σας πω ξανά ποτέ πρόεδρο, γιατί είστε πραγματικά όνειδος για τη θέση, την οποία κατέχετε και λυπάμαι πάρα πολύ που όλα τα Κόμματα της συγκυβέρνησης σας ψήφισαν για να εξευτελίζετε το θεσμό του Προέδρου της Επιτροπής. Λυπάμαι πάρα πολύ για λογαριασμό σας. Είστε πραγματικά ονειδιστική παρουσία, θλιβερή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Εγώ δεν είπα παρά αυτό που λέει όλος ο κόσμος.

Έντονο διάλογο είχαν και η κ. Κωνσταντοπούλου με τον Παναγιώτη Ρήγα. «Είστε εντελώς άγονος», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να απαντήσει ο συνάδελφος της του ΠΑΣΟΚ: «Μην κάνετε σεξιστικά υπονοούμενα».

 

Πηγή : nocomments.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook