Μαρκογιαννάκης: Φοβήθηκα ότι θα με χτυπήσει ο Κασιδιάρης

μαρκογιαννάκης-φοβήθηκα-ότι-θα-με-χτυ-30923

markogiannakis 4Μόνο συνεδρίαση της προανακριτικής για το σκάνδαλο με την λίστα Λαγκαρντ δεν θύμιζε η χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής.

Οι ύβρεις, τα σεξιστικά υπονοούμενα, το σπάσιμο ποτηριών και μικροφώνων έκαναν σύμφωνα με πληροφορίες τους αστυνομικούς αλλά και τους υπαλλήλους της Βουλής να τρέχουν έντρομοι να δουν τι συμβαίνει εντός της αίθουσας.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας το πρωί στο Νίκο Χατζηνικολάου, υποστήριξε πως,«νιώθω ντροπή για την χθεσινή πρωινή συνεδρίαση που δεν αρμόζει ούτε στο Κοινοβούλιο της Ουγκάντας.

Προσωπικά δεν διέκοψα την συνεδρίαση της επιτροπής γιατί έτσι θα έριχνα νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής, αλλά θα ήταν και μία επιβράβευση για το εν λόγω κόμμα.

Εγώ από την αρχή αντιμετώπισα με πολύ προσοχή τον κ. Κασιδιάρη, γιατί έχω διαγνώσει το εκρηκτικό και το βίαιο του χαρακτήρα του.

Χθες από ότι φάνηκε ήρθε προγραμματισμένος, εξερράγη, δημιούργησε όλα αυτά τα απερίγραπτα προβλήματα.Ήταν απόλυτα  φασιστική η συμπεριφορά του.

kasidiarisΉταν ένας μαινόμενος άνθρωπος, ο οποίος δεν καταλάβαινε τίποτα.

Έβριζε τους πάντες και τα πάντα, πετούσε ποτήρια με νερό, μικρόφωνα, κινητά, τα πάντα.

Με πλησίασε στο μισό μέτρο και αμέσως έσπευσα να βγάλω τα γυαλιά μου, σε περίπτωση που με χτυπούσε, τουλάχιστον να μην χάσω το φως μου.

Αμέσως μετά, έφυγε βρίζοντας σκεότατα  τους πάντες και τα πάντα με ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς. Εντάσεις συμβαίνουν καθημερινά στη επιτροπή αλλά όχι σε τέτοιο σημείο.

Το απόγευμα, όμως που απουσίαζαν τόσο ο κ. Κασιδιάρης, όσο και η κα. Κωνσταντοπούλου η συνεδρίαση κύλησε ομαλά. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ταυτίσω την κα. Κωνσταντοπούλου με τον Κασιδιάρη».

Σε ερώτηση για το αν θα βγει αποτέλεσμα από αυτή την προανακριτική ο Χρήστος Μακρογιαννάκης, απάντησε ότι, » η εντολή που έχουμε είναι συγκεκριμένη.

Αποτέλεσμα θα βγει. Παρά το όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί, αποτέλεσμα θα βγει. Ήδη έχει συγκεντρωθεί ένα πολύ μεγάλο υλικό.

Ωστόσο, ο κανονισμός της Βουλής δεν προβλέπει δυστυχώς, μέτρα για τα φραστικά επεισόδια.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, έχω ζητήσει να συνεδριάσουν οι πρόεδροι του Κοινοβουλίου, ούτως ώστε ν’ αλλάξει ο κανονισμός και από εδώ και στο εξής να παρθούν μέτρα και για τα λεκτικά επεισόδια, εντός της Βουλής». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook