Μαρκογιαννάκης: Θα συναντήσω την Κωνσταντοπούλου εκτός βουλής

μαρκογιαννάκης-θα-συναντήσω-την-κωνσ-24348

marko-zwi-epitropi«Διαφέρει η Χημεία μας, με κάποια μέλη της προανακριτικής επιτροπής.» 

Αυτό υποστήριξε  μιλώντας σήμερα στο Νίκο Χατζηνικολάου, ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής για την Λίστα Λαγκαρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Μαρκογιαννάκης είχε δηλώσει με αφορμή τις επίμονες ερωτήσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου, «μυρμηγκιάζει το μυαλό μου, όταν την ακούω… Με αυτούς που έχω μπλέξει ή θα τρελαθώ ή θα πάθω εγκεφαλικό.»

Ο πρόεδρος της προανακριτικής, υποστήριξε πως, «όλοι στην προανακριτική μπήκαμε με καλή προαίρεση. Οφείλω να παραδεχτώ πως, η κυρία συνάδελφος, είναι πολύ επιμελής έρχεται διαβασμένη, αλλά που χάνει; 

Αναλίσκεται σε ερωτήσεις που έχουν ερωτηθεί ξανά και ξανά. Δέχομαι το γεγονός ότι, εκείνη ανάγκασε τον κ. Παπακωνσταντίνου να παραδεχτεί πως, δεν θυμάται που είναι το στικάκι, όμως από εκεί και πέρα πλατειάζει πάρα πολύ.

Για παράδειγμα, προχθές είχαμε έναν μάρτυρα, υπάλληλο πρωτοκόλλου στο υπουργείο, τον οποίο ρωτούσε επί δυόμιση ώρες, τι, πως, γιατί, μέχρι από που δύει ο ήλιος τον ρώτησε.

Ένας σοφός προϊστάμενος μου, μου είχε πει κάποτε, ότι όποιος λέει και γράφει πολλά, είναι αυτός που δεν ξέρει και δεν θέλει να πει λίγα.»

Πρέπει δε να σας πω, ότι δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά και οι άλλοι συνάδελφοι που εξεγείρονται με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και στο τέλος την πληρώνω εγώ.

Δεν έχω «βεντέτα» με την κα. Κωνσταντοπούλου, ίσα-ίσα που με τον πατέρα της, είμαστε φίλοι έχουμε υπερασπιστεί αλλά και είχαμε αντιδικήσει από την έδρα των Δικαστηρίων.» Σκοπεύω μάλιστα να την συναντήσω και να της κάνω μία κουβέντα από κοντά».

Επίσης, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σημείωσε πως, θα βγει ουσία από την όλη διαδικασία της προανακριτικής, ότι δεν έχει κόντρα με τους οικονομικούς Εισαγγελείς (Πεπόνη) αλλά συνεργάζεται μαζί τους και αλληλοσυμπληρώνονται, σε ότι αφορά τα στοιχεία της υπόθεσης.

Παράλληλα, ανέφερε πως, «δεν θα χαριστώ σε κανένα ακόμη κι αν είναι ο αδελφός μου.

Δεν πάμε να συγκαλύψουμε τον Παπακωνσταντίνου. Όμως ξανά λέω, ότι οι συνεδριάσεις θα πρέπει να μεταδίδονται ζωντανά από την τηλεόραση, ώστε να έχουν άποψη και οι πολίτες.»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook