Μαρκογιαννάκης | Δε χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία για διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής

μαρκογιαννάκης-δε-χρειάζεται-αυξημέ-27670

markogianis 2Δεν χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για την τροπολογία διακοπής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, ανέφερε ο βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλώντας στο BHMA FM.

Όπως είπε, «εκ μέρους της κυβέρνησης και του υπουργείου Εσωτερικών, έχουν…

γίνει σοβαρές υποχωρήσεις σε θέσεις και απόψεις που έχουν προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που συζητείται σήμερα και αποτελεί μήλον της έριδος είναι η πλειοψηφία: εάν θα είναι 180 ή 150 (βουλευτές). Η άποψή μου είναι επιστημονική και όχι πολιτική και είναι ότι το 180 είναι έξω από τις προβλέψεις του Συντάγματος, διότι το Σύνταγμα αριθμεί συγκεκριμένες περιπτώσεις που χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία».

Όσον αφορά τη δράση της Χρυσής Αυγής ο Μαρκογιαννάκης ανέφερε πως «η Χρυσή Αυγή μετέρχεται μεθόδους και διαπράττουν τα στελέχη της εγκλήματα τέτοια που πράγματι έχει εκτραπεί από τη νομιμότητα, και τη συνταγματική και την ποινική. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια προφανής προτροπή διείσδυσης σε ενστόλους.

Όταν λοιπόν συμβαίνουν αυτά τα δυο, δηλαδή οργάνωση του κομματικού στρατού και διείσδυση σε ενστόλους, που ξέρουμε ποιοι είναι, αντιλαμβάνεται κανείς ότι κάτι ετοιμάζεται και κάτι θα επιχειρηθεί, το οποίο ενδεχομένως να έχει αποτελέσματα».

Για τα δημοσκοπικά ευρήματα σχετικά με τη Χρυσή Αυγή ο Μαρκογιαννάλης τόνισε πως «δεν μου έκανε εντύπωση. Οι λόγοι που τους οδήγησαν εκεί υφίστανται ακόμα και θα υφίστανται επί μακρόν».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook