Μαλτέζος: Όλοι στις θέσεις τους

μαλτέζος-όλοι-στις-θέσεις-τους-1981

Ξεκάθαρη ήταν η απάντηση του υπευθύνου Δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Πλατανιάς Λάμπρου Μαλτέζου στη δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Aντρέα Μανουσάκη ο οποίος υποστήριζε ότι η αστυνομία θα τοποθετήσει τους οπαδούς του ΟΦΗ όλους μαζί σε συγκεκριμένο σημείο στις εξέδρες του γηπέδου Περιβολίων.

Ο Λάμπρος Μαλτέζος με μήνυμα του στο athlitiko.gr αφενός διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Μανουσάκη κι αφετέρου ξεκαθαρίζει ότι ο κάθε φίλαθλος θα καθίσει όπου ακριβώς αναφέρει το εισιτήριό του. Παράλληλα κάνει αναφορά για ένα αγώνα γιορτή του Κρητικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λάμπρου Μαλτέζου το οποίο προηγήθηκε της σχετικής ανακοίνωσης  της ΠΑΕ:

Η απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων είναι σαφέστατη και λεπτομερής, η απόφαση της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ να μη δώσει εισιτήρια επίσης έγκαιρη και σαφέστατη. Όλα τα άλλα είναι σενάρια που δεν έχουν καμία βάση.

Με λίγα λόγια όποιος έχει εισιτήριο και αυτό αφορά και τους φίλους φιλάθλους του ΟΦΗ, θα πάει στη θέση του και μόνο εκεί.

Όσο για τα υπόλοιπα έχουν γνώση αυτοί που πρέπει. Τελεία και παύλα. Καλό αγώνα, να το χαρούν οι φίλαθλοι και οι χιλιάδες τηλεθεατές και να είστε σίγουροι ότι από το γήπεδο θα φύγουμε όλοι αγαπημένοι γιατί απλούστατα δεν μας χωρίζει απολύτως τίποτα με τους φιλάθλους οποιασδήποτε αντιπάλου ομάδας πολύ δε περισσότερο από τους φίλους μας του ιστορικού ΟΦΗ.

Πηγή:athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook